+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HR & Recruitment Officer bij Firely Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rvdb

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rvdb

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR en recruitment bij een toonaangevend technologiebedrijf. Als HR & Recruitment Officer speel je een sleutelrol in het aantrekken en inwerken van nieuw talent. Je krijgt de kans om, samen met de People & Culture Lead, het HR-beleid vorm te geven en je stempel te drukken op de organisatie. Deze rol biedt een unieke gelegenheid om je HR-vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

We zoeken een HR & Recruitment Officer die enthousiast is om een groeiend technologiebedrijf te ondersteunen op alle HR-gebieden. Je bent vanaf dag één betrokken bij het recruitmentproces en de onboarding van nieuwe medewerkers. Administratieve taken schrikken je niet af, en je krijgt de kans om samen met de People & Culture Lead het HR-beleid vorm te geven. Deze rol biedt een unieke kans om jezelf te ontwikkelen op alle aspecten van HR. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees dan verder en solliciteer nu!

Gevraagd

  • 1-2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie (HR of werving);
  • kennis van het Nederlands arbeidsrecht;
  • bachelor's degree in Human Resources Management of een equivalent;
  • sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden;
  • moedertaal Nederlands;
  • vloeiend in Engels.
     

Je zult samenwerken met slimme, gedreven en vriendelijke collega's die gepassioneerd zijn in wat ze doen. Nieuwsgierigheid, een open houding voor leren en affiniteit met technologie worden gewaardeerd.



Aanbod

The job offers more than just a challenge:

Bedrijfsomschrijving

Ze hebben een wereld voor ogen waarin data leidt tot betere gezondheidszorg. Het gemakkelijk toegankelijk maken van gezondheidszorggegevens voor patiënten, artsen en alle betrokken partijen in de gezondheidszorgketen is cruciaal hiervoor. In één woord: interoperabiliteit.

Bij Firely geloven ze dat de adoptie en implementatie van FHIR essentieel zijn om dit te bereiken. Daarom zijn ze toegewijd aan het vereenvoudigen van de wereldwijde implementatie van FHIR. We stellen ontwikkelaars in staat om wereldwijde interoperabiliteit te bevorderen.

Ze zijn een groep software-ingenieurs, ondersteuningsingenieurs en FHIR-consultants, gevestigd in Nederland (Amsterdam) en de Verenigde Staten (NY), die geloven dat FHIR de sleutel is tot het laten stromen van gezondheidszorggegevens. En betere gegevens leiden tot betere gezondheidszorg.

Ze spelen een leidende rol in de FHIR-gemeenschap als drijvende kracht achter FHIR DevDays en als oprichtend lid van de FHIR Business Alliance. We bieden gecertificeerde producten aan om u te helpen bij het navigeren door gezondheidszorgvoorschriften terwijl u innovatie omarmt. En ze begeleiden uw FHIR-implementatie met training en adviesdiensten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in