+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Baarn.

Office Assistent in Baarn Baarn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Get Work Baarn

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.700 p/m

Vacature in het kort

Als Office Assistent ben je de spil van ons team. Je verwelkomt klanten, beantwoordt de telefoon en houdt onze inbox bij. Ook help je met het plannen van afspraken en zorg je dat alles op kantoor soepel verloopt. Je dag is nooit hetzelfde: van notuleren tot zakenreizen regelen. We zoeken iemand die zelfstandig is, van aanpakken weet en goed kan communiceren. In deze functie is er altijd iets te doen en werk je in een levendige omgeving. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de dynamische duizendpoot die wij zoeken? Heb je een vrolijke en klantgerichte instelling en ben je klaar om de spil te worden van onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Office Assistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten, leveranciers en collega’s. Je staat bekend om je vriendelijke glimlach en je vermogen om een positieve indruk achter te laten. Je bent verantwoordelijk voor een soepele ontvangst, beheert telefoongesprekken en de mailbox met professionaliteit en handelt administratieve taken met precisie af. Je bereid afspraken en presentaties op kantoor voor, notuleert, beheert planningen en coördineert zakenreizen, geschenken en andere uitjes. Verder beheer je de agenda en de voorraad van de kantoorartikelen, bestel je boodschappen en neem je pakketjes aan.

Dit is een greep van de taken die je als Office Assistent bij dit bedrijf hebt. Het is een leuke, veelzijdige functie waarin je je nooit hoeft te vervelen. Voor deze functie zoeken we iemand die zelfstandig kan werken, met een hands-on en flexibele persoonlijkheid. Je bent communicatief sterk en kan goed je ei kwijt in een dynamische werkomgeving.

Gevraagd

Zie jij jezelf al werken als Office Assistent bij dit gezellige bedrijf? Mooi, check dan snel of je aan de volgende wensen voldoet:
  • Je hebt het liefst MBO+ werk- en denkniveau
  • Je hebt werkervaring als administratief medewerker of office assistent
  • Je hebt ervaring met bedrijfsadministratieve processen en taken
  • Goede kennis van MS Office
  • Affiniteit met IT is een pluspunt
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, Duits is een pre
  • Je hebt een rijbewijs (het kantoor is niet makkelijk te bereiken met het OV) of je woont in de omgeving van Baarn, bijvoorbeeld Soest, Amersfoort, Hilversum en komt op de fiets


Aanbod

Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature Office Assistent is zó gedaan. Ook kan je ons mailen (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), bellen (035-7501583) of Whatsappen (06-42805555) om een afspraak te maken.

Hopelijk tot snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in