+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bavel.
Laad meer vacatures

Schilder Bavel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe kans als schilder? Werk aan verschillende projecten, van klein tot groot, en geef huizen een frisse look. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, er is plek voor jou. Je taken zijn divers, van voorbereiden tot schilderen en reparaties. Bij ons kun je gratis je VCA-certificaat halen. We bieden een goed salaris, kans op een vast contract en pensioenopbouw. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en deelnemen aan gratis cursussen en gezellige evenementen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als schilder in West-Brabant? Word lid van ons team en werk voor een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu particuliere woningen wilt verfraaien of liever deel uitmaakt van grootschalige projecten, wij zoeken de perfecte match voor jou. Je taken variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Vertel ons over je vaardigheden en wij vinden de ideale plek voor jou als schilder.


Ben jij het?

We zoeken ervaren schilders die zelfstandig kunnen werken maar ook goed functioneren in een team. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, zijn er mogelijkheden voor jou! Een redelijke beheersing van de Nederlandse taal en bezit van een rijbewijs B en VCA-certificaat zijn vereist. Bij Faber kun je zelfs kosteloos je VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Afhankelijk van je vaardigheden en ervaring als schilder bieden we een passend salaris tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de optie voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling naar keuze en bij goed functioneren kun je snel een vast contract verwachten. We streven ernaar om jou zo snel mogelijk te plaatsen bij een opdrachtgever waar je met plezier werkt. Bovendien ben je meerdere keren per jaar welkom voor kosteloze cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Met ons beloningssysteem spaar je punten met elke werkdag, die je kunt inruilen voor diverse cadeaus, van gereedschappen tot weekendjes weg! Ook kijken wij, samen met jouw Fabercollega's, uit naar onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber werk je aan de mooiste projecten in jouw buurt. We vinden een werkplek die perfect bij jou past, zodat je elke dag met plezier en vertrouwen naar je werk gaat. We staan dagelijks klaar voor al jouw vragen en zorgen, om ervoor te zorgen dat je je altijd goed voelt op je werk. Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in