+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Sales en Accountmanager Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LEF Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol als Sales en Accountmanager voor LED schermen werk je aan het opbouwen van langdurige relaties in de Benelux. Je start met het vinden van nieuwe klanten en groeit later naar het beheren van bestaande relaties. Je krijgt de kans om veel te leren over LED Walls en de markt. Je werkt met kwalitatief hoogwaardige producten en een hecht team. Het bedrijf biedt een goed salaris, een auto van de zaak, en mogelijkheden om te groeien door training. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan als Sales en Accountmanager

Als Sales en Accountmanager voor LED schermen streef jij naar het opbouwen en beheren van langdurige relaties in een business to business omgeving. Jouw werkveld betreft de gehele Benelux. De eerste periode ligt de nadruk op het aangaan van nieuwe relaties. Jij signaleert trends in de markt en vertaalt deze naar kansen. Gaandeweg zal er een verschuiving plaatsvinden, waarbij de nadruk meer komt te liggen bij het beheren van bestaande relaties. 

Affiniteit met techniek en LED producten is hierbij belangrijk. Output werkt voornamelijk met het merk Hikvision, een grote speler in deze branche. Deze producten ga jij verder vermarkten aan de B2B klanten van Output. Dankzij jouw sterke commerciële capaciteiten en de kennis die jij gaat opdoen in deze functie op het gebied van LED Walls, ben jij in staat de behoefte van de klant te vertalen naar de allerbeste oplossing. 

  • Jij zoekt naar nieuwe relaties die als dealer kunnen fungeren;
  • Jij beheert bestaande relaties en bouwt deze verder uit;
  • Jij adviseert klanten en volgt aanvragen op;
  • Jij bereidt offertes voor in samenwerking met je collega's van de binnendienst;
  • Jij bezoekt relevante beurzen en geeft presentaties.
Jouw profiel en ambitie

Jij combineert commercieel inzicht met kennis van LED Walls én de huidige markt trends die je gaat opdoen in deze functie. Het is jouw ambitie om een functie bekleden met veel zelfstandigheid, waarbij je jouw technische kennis en commerciële ervaring optimaal kan inzetten bij het aangaan van nieuwe/ beheren van bestaande relaties. Een commerciële achtergrond als accountmanager is voor deze functie een vereiste. Binnen Output zal jij de eerste accountmanager zijn op het gebied van LED Walls. Sales overleggen zullen plaatsvinden met je collega's die zich focussen op de verkoop van audio en verlichting en met Yvonne, mede-eigenaresse bij Output. 

  • Jij hebt aantoonbare commerciële kennis en ervaring en bent klant -en resultaatgericht;
  • Jij hebt technische affiniteit en wil graag een specialist worden op het gebied van LED Walls; 
  • Jij neemt een grote mate van zelfstandigheid mee, maakt zelf je afspraken en gaat de weg op.
Werken bij

Output is een toonaangevend bedrijf gericht op de distributie van professionele audio, video en lichtapparatuur. Het is het een professionele organisatie met ruim 35 jaar ervaring. Zij bieden een uitgelezen pakket aan kwalitatief hoogwaardige producten en werken hoofdzakelijk met exclusieve A-merken die zij distribueren in de Benelux. Output streeft naar langdurige relaties met al hun klanten en leveranciers, waarbij persoonlijke en professionele service voorop staat. Dit is terug te zien in onder andere het gedegen advies, de snelle levering en de uitstekende nazorg, allen gerealiseerd door een team van ervaren specialisten. 

Bij Output hangt er een hechte en gezellige sfeer. De organisatie bestaat uit ongeveer 20 medewerkers en het team is goed op elkaar ingespeeld. Continuïteit is binnen Output erg belangrijk, zowel richting klanten als intern. Ze werken met vaste partijen en staan écht voor kwaliteit! Werken bij Output betekent een hechte en vaste club collega's om je heen met veel kennis in huis, korte lijntjes en een diversiteit aan mogelijkheden. 

Ben je benieuwd of jij past binnen deze hechte organisatie. Wij kunnen een korte telefonische kennismaking met Yvonne voor je realiseren, zodat jij alvast een eerste indruk kan krijgen van Output. 


Dit biedt Output jou als Sales en Accountmanager
  • Een mooi salaris, waar ik je graag meer over vertel;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een auto van de zaak;
  • 25 vakantiedagen;
  • Ruime training -en ontwikkelmogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in