+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Backoffice medewerker Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,01 p/u

Vacature in het kort

Voor een belangrijke rol als backoffice medewerker zoeken we iemand die goed is in administratie en echt kan meeleven. Je gaat overlijdensmeldingen verwerken en veel bellen. Bij ons krijg je een mooi startsalaris, betalen we je opleiding en kun je veel leren. Je werkt deels thuis en in een fijn team. We zoeken iemand die al wat ervaring heeft, graag helpt, en makkelijk praat met mensen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een administratieve kei met behoorlijk wat gevoel voor empathie? Wil je graag een moeilijke, maar dankbare taak uitvoeren? Voor Nationale-Nederlanden zijn we op zoek naar een backoffice medewerker. Een rol waarin er veel van jouw empathisch vermogen wordt verwacht. Je gaat aan de slag met de verwerking van overlijdensmeldingen en je hebt veel telefonisch contact.

Dus zie jij jezelf als administratief medewerker aan het werk bij Nationale Nederlanden? Solliciteer dan direct op deze vacature!

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris € 15,01 bruto per uur
  • Wij betalen jouw WFT! (staat goed op je cv)
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!
  • Een hybride functie met thuiswerkmogelijkheden!
  • Een onwijs leuk team, gegarandeerd werkplezier!
  • 24 uur per week
Wie ben jij

Vanzelfsprekend heb jij in deze rol als backoffice medewerker een flinke dosis empathie. Je staat communicatief zeer stevig in jouw schoenen en maakt eenvoudig contact met anderen. Op administratief vlak hoeven we jou niet zoveel meer uit te leggen. Jij houdt van diversiteit in jouw werkzaamheden en je schakelt makkelijk binnen een dynamische omgeving.

En verder:

  • beschik je over mbo werk- en denkniveau;
  • ben je pro-actief en meedenkend;
  • heb je ervaring met telefonisch klantcontact;
Wat ga je doen

In de rol van backoffice medewerker behandel je telefonisch overlijdensmeldingen van nabestaanden. Je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling in het systeem. Gedurende het proces kun je met meerdere personen in contact staan. Zo heb je contact met de nabestaanden, tussenpersonen en mogelijk ook met uitvaartorganisaties. Ook schakel je makkelijk met collega’s die je op de hoogte moet stellen.

In het persoonlijke klantcontact maak jij het verschil. Jij bent degene die vanuit Nationale-Nederlanden voor het eerst contact opneemt met de emotionele nabestaanden. Tijdens dit contact ga je na of er vragen zijn over de afhandeling en de processen. Ook geef je uitleg over hoe het nu verder gaat en wat er nog moet gebeuren.

Hoe jouw werkzaamheden er op een dag uit zien:
Elke dag ga je aan de slag om alle dossiers op orde te krijgen. Tussendoor zie je ineens een mail binnenkomen van mevrouw Jansen. Zij heeft een aantal vragen om de verzekeringen van haar vorige week overleden man op te kunnen zeggen. Je rondt jouw dossier af en gaat voor mevrouw Jansen aan de slag om haar van het juiste antwoord te kunnen voorzien zodat ze dit rustig in orde kan maken.

Waar ga je werken

Jij gaat als administratief medewerker aan het werk voor Nationale Nederlanden in Den Haag. Samen met jouw collega’s verdelen jullie de werkzaamheden. Voordat je volledig zelfstandig aan het werk gaat, volg je een aantal online trainingen.

Wat verder nog goed is om te weten:

  • Het klantcontactcenter is van maandag t/m vrijdag geopend van 8:00 uur tot 18:00 uur
  • Je werktijden zijn in overleg flexibel in te delen
  • Er zijn mogelijkheden om, na je inwerkperiode, gedeeltelijk thuis te werken!
Sollicitatie

Ben je enthousiast en wil je snel aan de slag als administratief medewerker? Solliciteer dan meteen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in