+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Allround Backoffice Medewerker/ Recruiter (32-40 uur) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Smart Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij werken binnen een super tof en gedreven team, op één van de mooiste plekjes van Rotterdam? Ben jij een echte backoffice topper én ondersteuner? Wil je graag meegroeien en bouwen aan de uitbreiding van onze BV’s? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Voor wie ga je aan de slag?

De Smart Group bestaat nu nog uit 2 BV’s, namelijk Smart Flex en Smart Talent.
Smart Flex BV is een uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van banen op flexibele basis op MBO/HBO niveau in diverse functies. Met Smart Flex zijn we voornamelijk actief in de vakgebieden Transport en Logistiek, Administratie, Klantenservice, Sales, Techniek, Industrie en Productie.
Smart Talent BV is een recruitment bureau die opdrachten invult op basis van werving & selectie. Wij bemiddelen met Smart Talent in de volgende disciplines: Sales, Finance, HR, Marketing, ICT en Techniek in diverse branches. HBO/WO gerelateerde functies.
We zijn hard aan het uitbreiden en op zeer korte termijn (kwartaal 2 van 2023) zal er een nieuwe BV opgezet worden die actief zal zijn in de zorg en overheid. Mede door deze uitbreiding is er extra behoefte aan een leuke en gezellige nieuwe collega.

Onze missie; het beste flexbureau van Nederland zijn en blijven.
Onze passie; dagelijks met veel plezier de beste Smart Flex kandidaten plaatsen bij onze opdrachtgevers.

Wil jij meebouwen aan deze missie? We zijn aan het groeien en zijn daarom op zoek naar een nauwkeurig, secuur en stabiele collega. Je werkt nauw samen in een klein en hecht team en zorgt ervoor dat het hart van de organisatie zeer soepel verloopt. Je doet altijd net even een stapje extra en zorgt ervoor dat er weinig aan je gevraagd hoeft te worden, omdat je het al geregeld hebt.

Je droombaan?

In deze rol ga je aan de slag als onze backoffice topper/ Recruiter. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de gehele backoffice en zal daardoor een veelzijdige functie bekleden.

  • De verloning naar de uitzendkrachten verzorgen: controleren van de loonstroken, de gewerkte uren en de betalingen verzorgen;
  • Facturatie naar de klant verzorgen en de verkoopfacturen versturen in ons verlonings- en facturatiesysteem (Easyflex) bijhouden;
  • Alle mogelijke betalingen verrichten;
  • Medewerkers ziekmelden bij het UWV met de administratieve opvolging die daarbij hoort;
  • Het inschrijven van uitzendkrachten en contact met hen onderhouden;
  • Contractbeheer van de uitzendkrachten;
  • Overeenkomsten opstellen naar klanten;
  • Het recruiten van potentiële kandidaten voor onze vacatures.

Jouw dag is nooit hetzelfde en je functie is uiterst divers en uitdagend!

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Je bent een mensen mens en staat vrolijk en optimistisch in het leven. Je bent iemand die goed het overzicht kan behouden. Je stelt duidelijke prioriteiten. Je krijgt energie van het ondersteunen van je collega’s. Je vindt het belangrijk om continu 100% kwaliteit te leveren en op de hoogte te blijven van de laatste arbeidsmarkt gerelateerde ontwikkelingen. Je wil graag meedenken en bouwen aan de uitbreiding van ons bureau.

Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Minimaal een afgeronde MBO+/HBO-opleiding;
  • Je hebt affiniteit met de recruitment branche (geen must);
  • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en legt makkelijk contact;
  • Je bent administratief sterk: secuur en erg nauwkeurig;
  • Je weet makkelijk prioriteiten te stellen en behoudt het overzicht;
  • Je denkt mee en bent een snelle schakelaar;
  • Communicatief zeer vaardig;
  • Je bent 32 of 40 uur per week beschikbaar;
  • Ervaring met verloning/payroll is een grote pre, maar zeker niet noodzakelijk (we zijn bereid het je te leren);
  • Je blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.
Wat krijg je hiervoor terug?

Een zeer uitdagende en diverse functie, bij een groeiend, hip en ambitieus bedrijf. Een zelfstandige functie, waarin je veel vrijheid en flexibiliteit krijgt om de rol naar eigen inzicht in te vullen. De kans om verder mee te bouwen aan het succes van de Smart Group.

Bekijk onze websites met filmpjes op: /

Hopelijk tot snel!



Bedrijfsomschrijving

De Smart Group bestaat nu nog uit 2 BV’s, namelijk Smart Flex en Smart Talent.Smart Flex BV is een uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van banen op flexibele basis op MBO/HBO niveau in diverse functies. Met Smart Flex zijn we voornamelijk actief in de vakgebieden Transport en Logistiek, Administratie, Klantenservice, Sales, Techniek, Industrie en Productie.Smart Talent BV is een recruitment bureau die opdrachten invult op basis van werving & selectie. Wij bemiddelen met Smart Talent in de volgende disciplines: Sales, Finance, HR, Marketing, ICT en Techniek in diverse branches. HBO/WO gerelateerde functies.We zijn hard aan het uitbreiden en op zeer korte termijn (kwartaal 2 van 2023) zal er een nieuwe BV opgezet worden die actief zal zijn in de zorg en overheid. Mede door deze uitbreiding is er extra behoefte aan een leuke en gezellige nieuwe collega.Onze missie; het beste flexbureau van Nederland zijn en blijven.Onze passie; dagelijks met veel plezier de beste Smart Flex kandidaten plaatsen bij onze opdrachtgevers.Wil jij meebouwen aan deze missie? We zijn aan het groeien en zijn daarom op zoek naar een nauwkeurig, secuur en stabiele collega. Je werkt nauw samen in een klein en hecht team en zorgt ervoor dat het hart van de organisatie zeer soepel verloopt. Je doet altijd net even een stapje extra en zorgt ervoor dat er weinig aan je gevraagd hoeft te worden, omdat je het al geregeld hebt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in