+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Klantenservice medisch adviesbureau Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je echt het verschil kunt maken door mensen te helpen? Als Klantenservice medewerker in een medisch adviesbureau in Den Haag is elke dag anders. Je beantwoordt vragen via mail en telefoon, helpt klanten en artsen, en doet ook administratieve taken. Je werkt in een team dat echt samenwerkt en waar jouw inzet gewaardeerd wordt. Plus, je krijgt de kans om te groeien in je werk. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Doe jij niets liever dan mensen helpen en informeren? Als Klantenservice medewerker bij onze opdrachtgever in Den Haag maak je het verschil! Wij bieden een uitdagende rol van 36 tot 40 uur in een dynamische omgeving en bovendien een aantrekkelijk salaris. Een dag bij ons? Je start met een lekkere kop koffie. Dan open je de mailbox en start je met het behandelen van binnenkomende vragen. Niet één dag is hetzelfde, je ondersteunt namelijk klanten en artsen via de mail en telefoon op het gebied van web-based applicaties en verzuimbegeleiding. Daarnaast doe je aan agendabeheer van artsen, praktijkondersteuners en casemanagers. Je boekt spreekuurlocaties door het hele land, je stelt nieuwsbrieven op en je ondersteunt andere administratieve taken. Voel jij je aangesproken door deze rol? Wacht dan niet langer en druk op de solliciteer-knop! Laat deze unieke kans niet liggen en word onderdeel van ons geweldige team.

Wij bieden:

Ben jij die klantenservice medewerker met affiniteit voor de medische sector waar wij naar op zoek zijn? Bij onze opdrachtgever in Den Haag kun jij voor 36 - 40 uur per week aan de slag. In ons dynamische team bieden we jou niet alleen een uitdagende baan, maar ook doorgroeimogelijkheden waar je hart sneller van gaat kloppen. We geloven in het potentieel van iedere medewerker en investeren graag in jouw ontwikkeling. Naast deze unieke kans, word je beloond met een aantrekkelijk salaris tussen de € 2500 en € 3000 bruto per maand. Geniet van een aanbod dat verder kijkt dan alleen salaris, een werkomgeving waar je jezelf kunt zijn. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer nu, we kijken uit naar jouw inzet en talent.

Wij vragen:

Ben jij klantgericht, communicatief sterk en geïnteresseerd in de medische wereld? Voor de functie Klantenservice bij ons medisch adviesbureau in Den Haag zoeken we een gemotiveerde medewerker die graag de handen uit de mouwen steekt. Woon je in de omgeving van Den Haag en ben je beschikbaar voor 36-40 uur per week? Dan zoeken wij jou! Als Klantenservice medewerker verwachten we dat je: - Ervaring hebt met klantcontact, bij voorkeur binnen de medische sector. - Zelfstandig kunt werken en initiatief neemt. - Stressbestendig bent en prioriteiten kunt stellen. - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. - Minimaal een MBO opleiding hebt afgerond. Herken jij jezelf hierin? Dan wachten er interessante uitdagingen op je!

Waar ga je werken:

Kom jij ons team in Den Haag versterken? We bieden een dynamische werkomgeving waar jij als Klantenservice medisch adviesbureau het verschil kunt maken. Onze missie is top zorg verlenen met een persoonlijke touch en betrokkenheid. Jij draagt bij aan deze beleving. Het team is betrokken, gedreven en respectvol. De werksfeer is positief en inspirerend. Ben jij klaar voor deze ervaring? Maak dan de stap, waar jij in ons team echt tot je recht komt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in