+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Psychiater FACT Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Psychiater FACT Deventer

Ben jij die deskundige en enthousiasmerende psychiater met speciale affiniteit voor de herstelgerichte ambulante GGZ. Dan hebben wij bij FACT Deventer een mooie baan vacant.

De patiëntenpopulatie is zeer gevarieerd en vraagt doorgaans om individuele behandeling en een creatieve inslag. We werken herstelgericht en de behandeldoelen van de patiënt zelf, zijn daarbij leidend.

Wat ga je doen?
Als psychiater ben je als regiebehandelaar aan team FACT Deventer verbonden. Je stimuleert het ontwikkelen en delen van kennis en draagt op inspirerende wijze bij aan een goede cohesie en samenwerking binnen het team.
Je levert een bijdrage aan opleidingsactiviteiten en deskundigheidsbevordering van het team. Daarnaast werk je ook mee aan de verdere ontwikkeling van de netwerkketen in het sociale domein en ketenpartners.
De FACT methodiek is optimaal geïmplementeerd, het team is gecertificeerd waarbij de teamcohesie geprezen werd. Ontwikkeling en zorginnovatie nemen een belangrijke plek in binnen ons team.
Het team is goed op orde en we hebben inhoudelijk veel behandelkracht. In 2023 gaan we de herstelgerichte intake verder invoeren, starten Vers trainingen en implementeren we de GIT PD voor de doelgroep persoonlijkheidsproblematiek.

Als psychiater werk je in het multidisciplinaire team FACT Deventer Noord of Zuid of bij een groot contract in combinatie. Er wordt volop samengewerkt tussen beide FACT teams en met ketenpartners.
Je biedt zorg en behandeling aan patiënten met ernstige psychiatrische stoornissen, draagt hiervoor vakinhoudelijke verantwoordelijkheid, deelt kennis, superviseert collega’s en draagt bij aan de ontwikkeling van de SRH methodiek en een actief familiebeleid.
De problematiek is complex en het is een uitdaging om soms buiten de richtlijnen de mogelijkheden van verbetering te onderzoeken.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb je een afgeronde opleiding tot psychiater, of rond je de opleiding binnenkort af, dan nodigen wij je ook uit om te reageren.
Wij bedienen een uitdagende en complexe doelgroep in een mooie aansluitende keten van zorg met andere ambulante FACT teams, het sociaal domein en klinische teams. Wij zijn volop onze herstelgerichte vaardigheden aan het ontwikkelen middels de SRH methodiek. Als bovenstaande jou aanspreekt dan is dit de baan voor jou!

We hebben veel te bieden!

  • We bieden een uitdagende baan in een prettige, vernieuwende en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent. Het gaat om een functie van 16-36 uur.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • Goed zorgen voor jezelf betekent voor ons, dat we aandacht besteden aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de AMS regeling. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.
  • Wij bieden je tijd en ruimte om te doen wat jij moet doen door ondersteuning door een persoonlijk aangewezen ondersteuner. Door deze persoonlijke assistent kun je jouw tijd maximaal besteden aan onze cliënten.
  • Vanuit de organisatie word je daarnaast gefaciliteerd om aan de IFMS eis te voldoen. Via een samenwerking met Vrest wordt de digitale feedbacksystematiek geleverd, de gespreksleider verzorgd en gewerkt conform de Leidraad van de Federatie Medisch Specialisten.

Fellowship beginnend psychiater
Verder biedt de Dimence Groep beginnende psychiaters een scholingsprogramma waarin deelnemers zich kunnen bekwamen op hun nieuwe rol als medisch specialist en regiebehandelaar. Dimence Groep investeert in haar ‘jonge’ psychiaters en vindt het belangrijk dat deze professionals zich verbinden met elkaar. Met als doel: “Hoe word je beter in je vak, wat kunnen we van elkaar leren?” 

Dimence
Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals. Wij leveren zorg aan mensen die dat nodig hebben. Maar zorgen gaat verder bij ons. ‘Zorgen voor’ is ook zorgen voor elkaar. We stimuleren mentale gezondheid. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact opnemen met René Sipman en of Maartje Michiels. Beide te bereiken via 0570-665660.

Geïnteresseerd? We gaan graag met je in gesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in