+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Warnsveld.

Psychiater | zzp | Klinisch FACT Warnsveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Een boeiende opdracht waarbij jij je eigen kennis en die van het team kunt vergroten tot een topniveau!


Jouw nieuwe baan

In jouw rol als interim psychiater binnen de Integrale Voorziening voor Beschermd wonen (IVB) behandel je patiënten met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA). Je bent een toonaangevende zorgprofessional die voorop loopt in de toepassing van principes uit de positieve psychiatrie. Als lid van een hooggekwalificeerd en ervaren multidisciplinair team benadruk je samenwerking als sleutel tot succes.

Als regiebehandelaar binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het totale zorgproces van de individuele patiënten. In nauwe samenwerking met je collega's draag je zorg voor alle aspecten van diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Je neemt een actieve rol in het beoordelen van (acute) hulpvragen en handelt adequaat en doeltreffend.

Naast je directe zorgtaken draag je bij aan de voortdurende verbetering van de kwaliteit van zorg door het delen van je specialistische kennis. Je blijft jezelf ontwikkelen en staat open voor bijscholing om je vakgebied te blijven versterken. Het uitwisselen van kennis en expertise met collega's en andere teams binnen de organisatie motiveert je en draagt bij aan het streven naar uitmuntendheid in de zorg voor onze patiënten. Samen met je collega's is jullie streven om de zorg naar een hoger niveau te tillen door middel van verbinding en samenwerking.


Jouw nieuwe werkplek

De Intramurale Voorziening voor Behandeling (IVB) bestaat uit 2 afdelingen die gespecialiseerde klinische langdurige zorg bieden aan een groep met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA). In totaal worden ongeveer 135 volwassenen met complexe psychiatrische of psychosociale uitdagingen opgenomen, waar zij intensieve behandeling en begeleiding ontvangen.

Het behandelbeleid van IVB richt zich op herdiagnostiek, richtlijnconform behandelen, en het nastreven van herstel. Dit wordt geïmplementeerd in het zorgprogramma DITSMI, dat binnen IVB wordt toegepast. Het zorgmodel van IVB wordt beschouwd als uniek en innovatief binnen de klinische setting. In plaats van de traditionele groepsgerichte benadering, hanteren verpleegkundige teams een 'outreachende' en flexibele werkwijze. Deze aanpak heeft zich bewezen als bijdragend aan het herstelproces, zoals blijkt uit het 'Fact werken in de kliniek' concept. Het model wordt nationaal erkend als vooruitstrevend en wordt gekenmerkt door een ontwikkelingsgerichte en ambitieuze instelling.

Binnen IVB zijn er 9 verpleegkundige teams en 1 behandelteam actief. Het behandelteam bestaat uit psychiaters, een algemeen arts, een GZ-psycholoog, een klinisch psycholoog, PMT-therapeuten, beeldend therapeuten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen (SPV'ers), GZ-agogen in de rol van coördinerend behandelaar, verpleegkundig specialisten in opleiding, een psychodiagnostisch werker, een ervaringsdeskundige en gespecialiseerde maatschappelijk werkers. Elk team heeft zijn eigen specialisme.


Wat breng je mee?

Je hebt je academische opleiding tot arts en je specialisatie tot psychiater (bijna) voltooid en beschikt over de vereiste BIG- en RGS-registraties. Je omarmt de visie van de ggz-instelling op herstelgericht werken en staat bekend om je vastberadenheid, veerkracht en je vermogen om kansen te benutten.

Jouw expertise deel je graag met je teamleden en je moedigt zelfvertrouwen, groei en ontwikkeling binnen het team aan. Met je energieke en optimistische houding draag je bij aan een aangename werkomgeving. Je bent gedreven en streeft ernaar uit te blinken in je vakgebied. Daarnaast sta je open voor feedback, zowel het geven als ontvangen ervan, en je benadrukt samenwerking en verbondenheid in je werk.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Ook hoeveel uur je precies werkt, bespreken we samen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in