+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Psychiater Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Psychiater Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen Deventer

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Wil jij voor anderen én voor jezelf zorgen? Doe je dat graag samen met professionele collega’s, vanuit passie naar actie? Lees dan snel verder, wij zoeken jou!

Voor het Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen (SCOS) zijn wij op zoek naar een enthousiaste psychiater.

Wie zijn wij?
Als SCOS zijn wij erkend als TOPGGz-afdeling. Dit betekent niet alleen dat we hoogspecialistische zorg bieden aan cliënten met autisme maar ook actief kennis ontwikkelen door onderzoek en innovaties. We delen deze kennis door o.a. consultaties, referaten en publicaties.

Het SCOS kent een ambulant team en vier klinische teams. Onze missie is om met cliënten meer betekenis te geven aan hun leven en tot meer zelfregulatie te komen. Artikel Enactive Mind

Wat ga je doen?
Als psychiater ben je niet alleen verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg maar ben je vooral lid van een actief en enthousiast multidisciplinair team. Net als wij cliënten uitnodigen om hun grenzen te verleggen om zich verder te ontwikkelen willen we jou ook de ruimte te bieden om van betekenis te zijn. Als psychiater krijg je vanuit het secretariaat goede ondersteuning voor de administratieve taken zodat je je tijd optimaal kan besteden aan goede zorg en kennisontwikkeling. In de huidige taakverdeling word je gekoppeld aan de afdeling Intensieve Behandeling Autisme (IBA) waar het innovatieve aanbod gebaseerd is op de DGT-methodiek en het ambulante team BACS (behandeling, advies, consultatie en second opinion).

Dit is waarom onze psychiaters kiezen voor SCOS:

  • Derek Strijbos (opleider, senior-onderzoeker): “Bij het SCOS krijg je als psychiater veel ruimte om je werkzaamheden zelf in te richten. Dat is best uniek binnen een GGZ instelling. Je hebt écht tijd voor uitgebreide consultatie, diagnostiek en behandeling in de derde lijn. Zo kun je de diepte in gaan met een heel boeiende doelgroep. Als je wilt, kun je ook een bijdrage leveren aan onderzoek, innovatie of kennisoverdracht. En dat alles in een fijn team met kundige en vooral hartelijke collega’s!”
  • Patricia van Wijngaarden (boegbeeld, senior-onderzoeker): “Wat ik fijn vind in het werken bij het SCOS, is dat je als psychiater echt tijd hebt voor je patiënten. Je kunt echt de diepte in gaan. Dit geldt voor zowel voor diagnostiek als behandeling. Er is ook ruimte voor persoonlijke wensen zoals in mijn geval psychotherapeutische behandelingen.”

Word je nieuwsgierig? We willen je graag ontmoeten om te bespreken hoe we kunnen aansluiten bij jouw ambities en affiniteit.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

We hebben veel te bieden!

  • We bieden een uitdagende baan in een prettige, vernieuwende en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • Goed zorgen voor jezelf betekent voor ons, dat we aandacht besteden aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de AMS regeling. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.
  • Wij bieden je tijd en ruimte om te doen wat jij moet doen door ondersteuning door een persoonlijk aangewezen ondersteuner. Door deze persoonlijke assistent kun je jouw tijd maximaal besteden aan onze cliënten.
  • Vanuit de organisatie word je daarnaast gefaciliteerd om aan de IFMS eis te voldoen. Via een samenwerking met Vrest wordt de digitale feedbacksystematiek geleverd, de gespreksleider verzorgd en gewerkt conform de Leidraad van de Federatie Medisch Specialisten.

Binnen de Dimence Groep maak je deel uit van een groot netwerk van collega’s. Als je begint als psychiater bieden we ook een scholingsprogramma waarin deelnemers zich kunnen bekwamen op hun nieuwe rol als medisch specialist en regiebehandelaar. Dimence Groep investeert in haar ‘jonge’ psychiaters en vindt het belangrijk dat deze professionals zich verbinden met elkaar. Met als doel: “Hoe word je beter in je vak, wat kunnen we van elkaar leren?”

Wil je meer weten?
Bel met Ella Lobregt, hoofd Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen, of met André van Boekholt, manager Topreferente GGZ of één van de psychiaters via 0570-604500.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in