+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Warnsveld.

Psychiater | Klinisch FACT Warnsveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Haal jij het beste uit jezelf en vind jij het belangrijk dat er ruimte is voor wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!


Jouw nieuwe baan

Als psychiater binnen de IVB ligt jouw focus op de behandeling van patiënten met EPA. Als dé zorgprofessional die het voortouw neemt, werk je vanuit de principes van de positieve psychiatrie. Je maakt deel uit van een hoogopgeleid en ervaren multidisciplinair team, waarin samenwerking centraal staat.

Binnen dit team vervul je de rol van regiebehandelaar en draag je zorg voor alle aspecten die daarbij komen kijken, in nauwe samenwerking met je collega's. Je hebt de eindverantwoordelijkheid voor de individuele patiënten en speelt een actieve rol in diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Bij het beoordelen van (acute) hulpvragen weet je de situatie goed in te schatten en neem je passende acties.

Daarnaast lever je vanuit je specialistische kennis een bijdrage aan de continue ontwikkeling van hoogwaardige zorg. Je blijft jezelf bijscholen en je vakgebied verder ontwikkelen, wat je stimulerend vindt. Het delen van kennis en expertise met je collega's en andere betrokken teams is iets waar je veel plezier uit haalt. Samen streven jullie ernaar om de zorg voor jullie patiënten naar een topniveau te tillen door verbinding en samenwerking.


Jouw nieuwe werkplek

De Intramurale Voorziening voor Behandeling (IVB) bestaat uit 2 afdelingen. Deze afdelingen bieden klinische langdurige zorg aan de groep met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA). In totaal vinden ongeveer 135 volwassenen met complexe psychiatrische of psychosociale problematiek hier een plek, waar ze intensieve behandeling en begeleiding ontvangen.

Het behandelbeleid is gericht op herdiagnostiek, behandeling volgens richtlijnen en het streven naar herstel. Dit wordt geïntegreerd in het zorgprogramma DITSMI, dat binnen IVB wordt toegepast. Het zorgmodel van IVB wordt gezien als uniek en innovatief binnen de klinische setting. Verpleegkundige teams werken niet volgens de traditionele groepsgerichte aanpak, maar zijn 'outreachend' en flexibel in hun capaciteit. Deze aanpak heeft bewezen bij te dragen aan het herstelproces, zoals blijkt uit het 'Fact werken in de kliniek' concept. Het model wordt landelijk erkend als vooruitstrevend en kenmerkt zich door een ontwikkelingsgerichte en ambitieuze instelling.

Binnen IVB werken 9 verpleegkundige teams en 1 behandelteam, bestaande uit psychiaters, een algemeen arts, een GZ-psycholoog, een klinisch psycholoog, PMT-therapeuten, beeldend therapeuten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen (SPV'ers), GZ-agogen in de rol van coördinerend behandelaar, verpleegkundig specialisten in opleiding, een psychodiagnostisch werker, een ervaringsdeskundige en gespecialiseerde maatschappelijk werkers. Elk team heeft zijn eigen specialisme.


Wat breng je mee?

Je hebt je academische opleiding tot arts en een medische specialisatie tot psychiater (bijna) succesvol afgerond. Ook beschik je over de vereiste BIG-registratie en RGS-registratie. Onderschrijf je de visie van de organisatie op het gebied van herstelgericht werken. En sta je bekend om je daadkracht, veerkracht en je vermogen om kansen te grijpen zodra ze zich voordoen.

Graag deel jij je expertise met je teamleden en stimuleert zelfvertrouwen, groei en ontwikkeling binnen het team. Met je energieke en positieve houding draag je bij aan een prettige werkomgeving. Je bent gedreven en hebt ambitie om te excelleren in je vakgebied. Daarnaast ben je niet bang om feedback te geven of te ontvangen. En je stelt samenwerking en verbinding centraal in je werk.


Arbeidsvoorwaarden

Jij ontvangt een salaris van maximaal 10.376 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Jouw werkuren liggen tussen 32 en 36 uur per week.

Natuurlijk heeft deze werkgever jou nog meer te bieden:

  • reiskostenvergoeding, een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

  • pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;

  • vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten.

En de mogelijkheid om je budget op verschillende manieren te benutten, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Met dit keuzebudget kun je extra vrije tijd inkopen, investeren in opleidingen of trainingen, of het bedrag laten uitbetalen om bijvoorbeeld lekker uit eten te gaan. Deze flexibiliteit stelt je in staat om een balans te vinden die past bij jouw levensstijl en helpt je om in evenwicht te blijven.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in