+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Psychiater Ambulant Ouderen Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Psychiater Ambulant Ouderen Deventer

Wil je generalistisch, trans-diagnostisch en multidisciplinair werken, met aandacht voor comorbiditeit, en daarmee de volle breedte van jouw vak, vaardigheden en kennis benutten op alle levensgebieden? Dan hebben wij een afwisselende uitdagende baan voor je! (En wees gerustgesteld, we doen het samen met een volwaardig goed lopend deskundig team).

Bij ons draait het niet alleen om het bieden van psychiatrische zorg; we erkennen de waarde van ouderen in onze samenleving en streven ernaar hen het gevoel te geven dat ze ertoe doen. Als psychiater speel jij een cruciale rol in dit proces, en we nodigen je uit om samen met ons team dit verschil te maken.

Wat houdt de functie in?
I.v.m. de pensionering van onze gewaardeerde collega zijn we op zoek naar een psychiater. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van ouderen met psychiatrische problematiek waarbij aandacht voor de naastbetrokkenen. Je ontwikkelt zorgplannen en voert ze uit in samenwerking met de andere disciplines; VS, SPV, GZ-psycholoog, Senior VPK, maatschappelijk werk en vaktherapeuten. Het contact met patiënten, zowel individueel als in groepen, staat centraal. Creativiteit en flexibiliteit zijn essentieel, gezien de uitdagende en soms crisisgevoelige doelgroep. Daarvoor hebben we binnen het team verpleegkundigen die dagelijkse zorg kunnen bieden, 7 dagen per week. Zelf maak je deel uit van de dienstenpool voor achterwacht buiten kantoortijden.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

We hebben veel te bieden

  • Een boeiende baan van 24-36 uur per week in een inspirerende werkomgeving.
  • Een vast dienstverband.
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling met interne bij- en nascholingen.
  • Goed zorgen voor jezelf betekent voor ons, dat we aandacht besteden aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de AMS regeling. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.
  • Wij bieden je tijd en ruimte om te doen wat jij moet doen door ondersteuning van een persoonlijke assistent. Hierdoorkun je jouw tijd maximaal besteden aan onze patiënten.
  • Vanuit de organisatie word je daarnaast gefaciliteerd om aan de IFMS eis te voldoen. Via een samenwerking met Vrest wordt de digitale feedbacksystematiek geleverd, de gespreksleider verzorgd en gewerkt conform de Leidraad van de Federatie Medisch Specialisten.

Jouw werkplek
Wij werken vanuit hartje Deventer, dicht bij het station. Daar ontvangen we de meeste mensen, individueel maar steeds meer in groepen of we hebben digitaal met hen contact. Als dat niet lukt zijn we een outreachend team.

Fellowship beginnend psychiater
Verder biedt de Dimence Groep beginnende psychiaters een scholingsprogramma waarin deelnemers zich kunnen bekwamen op hun nieuwe rol als medisch specialist en regiebehandelaar. Dimence Groep investeert in haar ‘jonge’ psychiaters en vindt het belangrijk dat deze professionals zich verbinden met elkaar. Met als doel: “Hoe word je beter in je vak, wat kunnen we van elkaar leren?”

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je bent een (bijna) BIG-geregistreerde psychiater.
  • Je hebt affiniteit met ouderen, brede kennis van psychiatrische stoornissen, en het vermogen snel hulpvragen te identificeren.
  • Je bent in staat totzelfstandig werken, beschikt over goede sociale vaardigheden, je bent betrouwbaar en empathisch.

Over ons:
Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en kan deelnemen. Als organisatie geloven we in flexibiliteit, creativiteit, en samenwerking. We bieden niet alleen zorg, maar stimuleren ook mentale gezondheid. Samenwerking met cliënten, naasten, en andere professionals staat centraal in onze aanpak.

Wil je meer weten?
Bel gerust met Oswald Broshuis 06-10897531, teamleider bedrijfsvoering of Jan-Willem Dannenberg 06-20489304 teamleider zorg.

Wil je eerst eens contact met je collega psychiater en/of een dagje meelopen dan kan dat ook. Mieke Dekker is bereikbaar via 0570-639243, of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Interesse? Laat het ons weten. Wij gaan graag met jou in gesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in