+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

(Junior) consultant duurzame energie Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ImpacD jobs

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

(Junior) consultant duurzame energie

Tijdelijk niet beschikbaar

Wil jij aan de slag met het ontwikkelen en realiseren van grootschalige energieprojecten voor overheden en het bedrijfsleven? Dan komen wij graag met jou in contact om de functie (junior) consultant duurzame energie te bespreken.


Onze opdrachtgever

Deze opdrachtgever is een voorloper in de energietransitie. Ze helpen overheden, bedrijven en woningcorporaties bij het realiseren van grote duurzame energie projecten. Ze adviseren hen over welke energieoplossing het meest geschikt en rendabel zal zijn, ondersteunen in de financiering van het project, zijn actief als project- en procesleiders tijdens de realisatie van het project en uiteindelijk monitoren ze ook de energieproductie en detecteren ze eventuele problemen.

De projecten kunnen onder andere bestaan uit energieopwekking van wind, zon en warmte.

Daarnaast houden ze zich bezig met energiebesparing en opslag.

Door de grote vraag vanuit hun verschillende klanten is dit snelgroeiende bedrijf op zoek naar een junior consultant duurzame energie.



Wat ga je doen?

Als (junior) consultant ben je vanaf het eerste adviesgesprek betrokken bij de klant. Samen met een senior consultant (die je alles gaat leren omtrent de werkzaamheden en je qua kennis zal bijspijkeren) ga je in gesprek met de klant om hun wensen te bespreken.

Op basis van die wensen gaan jullie op kantoor een plan uitwerken voor de klant. Daarbij bekijken jullie de verschillende oplossingen op het gebied van energieopwekking (zon, wind etc.) en berekenen jullie wat het beste aansluit bij de wens van de klant.

Dit plan presenteer je vervolgens aan de klant en bij een akkoord gaan jullie onderzoeken op welke manier het project gefinancierd kan worden. Daarbij kijk je naar diverse financieringsmogelijkheden, bijvoorbeeld vanuit de bank, subsidies of andere manieren. Tijdens de realisatie van het project blijf je betrokken als procesbegeleider samen met een aantal andere collega’s. Na de afronding van het project start jij weer met evenveel enthousiasme aan een nieuw project met een nieuwe klant.


Wie zijn wij?

ImpacD Jobs is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling gericht op betekenisvolle banen binnen de duurzaamheidsbranche. Door onze jarenlange ervaring, kennis en passie binnen de groene sector weten wij als geen ander waar de behoeften en uitdagingen liggen; nu, maar ook in de toekomst.

Vanuit ons fijne kantoor in Eindhoven werken wij voor toonaangevende, duurzame opdrachtgevers bij het vinden van de juiste professionals.

De D van ImpacD Jobs staat voor Duurzaam, Deskundig, Daadkrachtig en Dynamisch. Iedere dag opnieuw zetten wij ons vol positieve energie in om de juiste professionals te matchen aan de meest interessante vacatures binnen de duurzaamheidsbranche.


ImpacD Jobs: op eigen-wijze denken én doen.

Dagelijkse werkzaamheden
  • Tijdens klantbezoeken bespreek je de plannen en de voortgang van het project. Je zit vaak bij overheden, energiecoöperaties en bedrijven die willen verduurzamen
  • In teamverband ga je klantprojecten voorbereiden en uitwerken
  • Je bezoekt vakbeurzen en leest vakartikelen m.b.t. duurzame energie, zodat je je vakkennis op dit gebied kunt blijven ontwikkelen.
  • Je hebt wekelijks overleg met senior consultants en andere junior consultants om het maximale uit elkaar te halen en van elkaar te leren

Wat breng je mee?

  • HBO/WO werk- en denkniveau (liefst richting duurzame energie)
  • Je bent sociaal en communicatief sterk
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen om de wensen van de klant goed in beeld te krijgen
  • Je hebt 1 à 2 jaar werkervaring in de duurzame energiebranche
  • Je hebt kennis omtrent project- en contractmanagement
  • Je toont een oplossingsgerichte instelling
Wat brengt onze opdrachtgever jou?
  • Een goede beloning die hoort bij je top inzet
  • Een contract van 32 tot 40 uur per week
  • Flexibel werken vanuit kantoor en thuis
  • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen en talentenprogramma’s op maat
  • Veel ervaring die ze graag delen
Geen motivatiebrief, wel een belletje

Zie je raakvlakken met bovenstaand overzicht en lijkt het je leuk om hier meer over te weten? Stuur onze sales manager Yorik dan een berichtje of bel hem even op, dan maken we graag kennis en bespreken we de functie en de organisatie uitgebreid met elkaar. Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in