+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Adviseur Vastgoed Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als doorgewinterde bouwkundig adviseur ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken binnen de sectoren zoals duurzaamheid, leefbaarheid, veiligheid en onderhoud. In deze veelzijdige rol voer je inspecties uit op het gebied van onderhoud, wettelijke voorschriften, veiligheid en duurzaamheid. Je analyseert zowel de functionaliteit van vastgoed (huisvesting) als het algehele technische beheer van bouwkundige elementen. Je functie omvat echter meer dan alleen inspecteren. Samen met je collega's werk je aan adviesrapporten, stel je plannen op en onderzoek je mogelijkheden voor optimalisatie van vastgoedobjecten. Daarnaast behoren bouwtoezichttaken bij uiteenlopende projecten tot je uitdagingen. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Deze functie vereist een hoge mate van flexibiliteit en teamgeest. Tijdens je werk, waarvoor een minimale inzet van 32 uur per week wordt verwacht, sta je regelmatig in contact met collega's en opdrachtgevers verspreid over het hele land, en eventueel zelfs in het buitenland. Je interacteert met diverse sectoren, waaronder woningcorporaties, onderwijs, gemeenten en zorginstellingen, wat deze rol extra uitdagend maakt. Het biedt je ook volop kansen voor persoonlijke groei en de mogelijkheid om te werken met verschillende disciplines binnen het vakgebied.



Gevraagd

Passie voor het vastgoed, een goede arbeidsethos en een fijne persoonlijkheid staan voor ons voorop. Je zet je iedere dag in voor een fijne, productieve werkdag, een gezellige band met je collega's, een topresultaat voor de opdrachtgever en gaat moe maar voldaan weer naar huis. Samen met het team sta je voor je werk en ga je geen uitdaging uit de weg. Persoonlijk groei, diversiteit in je werk en mooie vervolgstappen is iets waar je naar op zoek bent en wat je terug vindt in deze baan! Daarnaast beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Ruime kennis op het gebied van vastgoed
  • Certificeringen zoals EPW, NEN2767 of Brandveiligheid zijn een pré
  • Communicatief vaardig, proactief, flexibel en teamplayer
  • Je vindt het leuk om op bijzondere plekken in het land te komen voor je projecten


Aanbod

Allereerst kom je terecht binnen een organisatie met een zeer brede orderportefeuille waar niet in hokjes gedacht wordt. Zie jij een project wat je aanspreekt? Maak het kenbaar en ze kunnen je hulp en inzichten daar vast gebruiken! Er wordt gewerkt vanuit een modern, fancy bedrijfspand, maar je krijgt ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. De functie kent veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheden om zelf je dagen en je agenda te beheren. Logischerwijs zit er een auto en laptop bij de functie en daarnaast natuurlijk ook een goed salaris.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een adviesbureau wat gespecialiseerd is in duurzaamheid, veiligheid, onderhoud en wetgeving voor de vastgoedbranche. Zij werken voor opdrachtgevers door het gehele land, denk hierbij aan ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties etc. Bij deze partijen worden zij ingehuurd voor hun bouwkundige en installatietechnische expertise. Het is een middelgrote organisatie die zich kenmerkt door de goede balans tussen ervaring en young professionals, het is een prettige omgeving om je verder te ontwikkelen. Daarnaast is het een cultuur waar iedere mening telt en gehoord wordt. Heb je innovatieve ideeën hoe zaken anders of beter kunnen? Schroom niet om dit kenbaar te maken, dat wordt hartstikke gewaardeerd!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in