+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Customer Service Medewerker Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een held in het onderhouden én bouwen van klantrelaties per telefoon en mail? Ga je door het vuur voor je klanten? Heb je een commerciële kijk op zaken en ben je zelf pas tevreden als je een goede oplossing hebt gevonden? Dan is de functie van Customer Service Medewerker bij DHL Freight iets voor jou! Als Customer Service Medewerker bij DHL Freight maak je deel uit van een gedreven club collega's. Met zijn allen zijn wij verantwoordelijk voor het bedienen van DHL Freight klanten. Jij hebt als Customer Service Medewerker direct contact met de klant en je weet iedere situatie op de juiste manier te managen. Er zijn verschillende afdelingen waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken, daar kunnen we in een gesprek verder op ingaan om te kijken welke afdeling het beste bij jou zou passen. Wat doe je dan zoal? • Als Customer Service Medewerker bij DHL Freight ben je het aanspreekpunt voor jouw klanten en je ontzorgt deze klanten van A-Z bij het transport van hun goederen. Je bouwt aan een lange-termijn relatie en je bent verantwoordelijk voor een optimale klanttevredenheid! • Je signaleert proactief problemen, detecteert behoeften en biedt oplossingen; • Je weet de hulpvraag goed uit te vragen en je schakelt indien nodig met andere afdelingen voor bijvoorbeeld het opmaken van offertes; • Je verzorgt klant specifieke- en performance rapportages; • Zaken waar je ook dagelijks mee bezig bent zijn o.a.: verstrekken van tariefinformatie, status en locatie van zendingen doorgeven, klanten begeleiden bij complexe vraagstukken, enz. Om dit alles in goede banen te leiden heb je contact met o.a. collega's van sales, import/export, finance en de loods, maar ook met buitenlandse DHL collega's; • Om iets voor elkaar te krijgen dien je regelmatig snel te schakelen tussen klant en collega's; maar dat is voor jou juist een uitdaging.

Wij bieden:

- Een fulltime functie binnen een dynamische branche;
- Een salaris tussen de € 2400 en € 3000 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband;
- Makkelijke bereikbaarheid met de auto, fiets en bus;
- Keuze uit een wekelijkse of 4-wekelijkse betaling;
- Vanaf dag 1 pensioensopbouw, je komt direct in de Plusregeling;
- Een vast contactpersoon van Timing tijdens jouw dienstverband;
- Handige Timing app waarin je jouw loonstroken e.d. in kunt zien

Wij vragen:

Voor deze functie zijn we op zoek naar een klantgerichte aanpakker! Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur al ervaring in een klantgerichte ondersteunende functie. Uiteraard heb je affiniteit met commercie en transport! Wat nog meer belangrijk is: • Je staat stevig in je schoenen en hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
• Je bent klantgericht. Je houdt van afwisseling, je bent goed in organiseren en bent een kei in het stellen van prioriteiten;
• Je bent accuraat bij het verwerken van gegevens en hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen. • Je komt te werken in een 24/7 organisatie, een 9 tot 5 mentaliteit past niet in deze functie en deze neem je dan ook niet mee.

Waar ga je werken:

DHL is wereldwijd het toonaangevende merk in logistiek. De divisies van DHL bieden klanten expertise in nationale en internationale expres- en pakketzendingen, e-commerce- en fulfillmentdiensten, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor en supply chain management. DHL Freight, dat zijn de wegtransportexperts. DHL Freight Nederland biedt Europees B2B wegtransport voor pallets, groupage, gedeeltelijke of volledige vrachtwagenladingen. Als wereldwijd opererend bedrijf beschouwen wij de diversiteit van onze medewerkers als een ware kracht. Onze organisatie verenigt mensen uit een breed scala van culturele achtergronden – allemaal met verschillende vaardigheden, ervaringen en zienswijzen. Wij moedigen een werkomgeving aan waar niemand wordt uitgesloten, gebaseerd op wederzijds respect, openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking om de hoogst mogelijke productiviteit, creativiteit en efficiëntie te bereiken. Wij geloven dat iedereen bij DHL Freight kan bijdragen aan ons gezamenlijke succes. Iedereen is anders, samen zijn wij succesvol.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in