+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Geen dag als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) is gelijk. Je zult betrokken zijn bij diverse doelgroepen in de BGGZ, SGGZ of OGGZ. Kies je voor kortdurende crisishulpverlening, of ben je meer gericht op langdurige (chronische) hulpverlening? Heb je interesse in ouderenpsychiatrie of werk je liever met kinderen en jongeren? Wil je een brede benadering van problematiek, of focus je specifiek op zaken zoals stemming, psychose of persoonlijkheid? Of denk je aan diensten zoals IHT, een FACT-team, of iets buiten de gangbare denkkaders? Bij Maandag® helpen we je graag om jouw ideale werkplek te vinden! Bij Maandag® krijg je de kans om verschillende projecten aan te pakken vanuit onze vaste basis, waardoor je constant nieuwe kennis opdoet. Soms vervang je een zwangerschapsverlof, andere keren gebruik je je vaardigheden voor tijdelijke werving. Open communicatie is essentieel in onze aanpak. Dus deel uitgebreid je wensen met me, vertel me wanneer je positief verrast bent, maar ook als dingen niet gaan zoals gehoopt. Transparantie staat voorop!

Als SPV bied je behandeling en begeleiding aan cliënten met psychische problemen. Het verbeteren van het functioneren en verminderen van klachten staan centraal. Samen met specialisten stel je behandelplannen op en evalueer je ze in een multidisciplinair team. Daarnaast voer je gesprekken met cliënten en hun netwerk. Onder toezicht van een psychiater dien je medicatie toe en bepaal je de doelen in het zorgplan. Kortom, je zet je in om het functioneren van de cliënt te verbeteren!

Met humor en relativeringsvermogen werk je als SPV. Je staat stevig in je schoenen en kunt de juiste inschatting maken wanneer dat nodig is. Daarnaast ben je een stabiele factor in je team, waarbij je voortdurend het doel en het zorgplan evalueert. Als SPV sta je klaar voor de cliënt en zijn systeem!


Functie eisen
  • Jij hebt een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige en bent BIG geregistreerd
  • Bij voorkeur heb je ervaring in het werk als SPV
  • Je bent in voor een beetje avontuur en kijkt graag in meerdere keukens 
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Van plan om te solliciteren? Tof! Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op. We starten met een telefonische kennismaking. Als er een klik is nodigen we je graag uit bij ons op de vestiging voor een kennismakingsgesprek. Zodat we samen verder kijken naar de verdere mogelijkheden aan de hand van de vacatures en kansen welke bij jou passen. Mocht je deze buitenkans willen pakken of zou je er nog meer informatie willen ontvangen dan mag je me altijd bellen op 06 57 19 81 09 of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in