+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Garderen.
Laad meer vacatures

Service Medewerker L2, fulltime/parttime, Gelderland Garderen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wentzo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wentzo groeit en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die onze toppers van de Service Management afdeling komt versterken. Zij omschrijven zichzelf als opvolgers en oplossers! Controleurs die gemaakte afspraken waarborgen én ze zijn de communicatiespil tussen klant & Wentzo bij technische vraagstukken.

Wat ga je doen?
Jij bent iemand die de wereld van ICT al goed kent. Je hebt al een aantal jaar werkervaring en bent toe aan een volgende stap, zodat je verder kunt groeien en ontwikkelen.
Samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat onze klanten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor netwerkmeldingen bij onze klanten. Dit kan een verstoring zijn, maar ook een technische hulpvraag.
De eerstelijns vragen worden afgevangen door je collega. De 2e en 3e lijn wordt naar jou doorgezet. De ene keer zal je snel en gemakkelijk een oplossing vinden, maar het kan ook gebeuren dat je heel onderzoekend te werk moet gaan en de skills van een specialist inzet. Uiteindelijk zorg je voor een functionele oplossing die technisch klopt. Uiteraard zorg je ervoor dat de opgedane kennis meteen geborgd wordt, zodat jouw collega’s in de toekomst snel kunnen handelen.
Je zal al snel merken dat geen dag hetzelfde is en dat je jezelf continue blijft uitdagen. Dit komt mede doordat Wentzo in beweging is. Waar we ooit begonnen zijn als WiFi-organisatie, zijn we inmiddels ook volop actief in netwerk- en beheeroplossingen. Hierin is nog genoeg uit te vinden, onderzoeken en verbeteren. Wil jij dus meer dan alleen service en support bieden, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer jij je skills meeneemt, krijg je van ons vrijheid en verantwoordelijkheid. Wil je meer bijleren? Geen enkel probleem, dat regelen we!



Gevraagd

Over jou
Heb je een mbo+ opleiding op ICT-gebied en de kennis zoals hierboven beschreven? Perfect! Maar ook als je nog niet zo veel ervaring hebt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Als persoon ben je communicatief vaardig, klantgericht, oplossingsgericht, flexibel, analytisch sterk, betrouwbaar, behulpzaam en een enthousiaste en gezellige teamplayer. Je hebt een rijbewijs B en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Tot slot beheers je de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Over ons
Wij zijn Wentzo en experts in het ontwerpen van complexe en duurzame netwerkinfrastructuren. Je komt onze netwerken tegen in allerlei gebouwen, zoals scholen, zorginstellingen, winkels, hotels, magazijnen en kantoren.
We denken met onze klanten mee over de beste oplossing voor hun netwerk en verzorgen het hele traject. Van ontwerp tot installatie en van beheer tot onderhoud. Hierdoor kunnen de gebruikers rekenen op een stabiele, snelle en veilige verbinding. Door onze as-a-service-oplossingen zijn we altijd beschikbaar om onze klanten te helpen. Daarnaast houden we ze als kennispartner up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen.
Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Een manier van werken die gewaardeerd wordt door onze klanten.

Ons team bestaat inmiddels uit ruim 60 collega’s, waarvan het merendeel man is, maar waarbij de vrouwen ook zeker hun mannetje staan! Onze cultuur is familiair, informeel en persoonlijk, en dat is ook hoe we naar onze klanten toe zijn. We zetten net dat extra stapje en vinden het heerlijk om buiten de gebaande paden te denken. Onze collega's kennen elkaar goed en delen lief en leed. We vieren onze successen met een echte gong, drinken op vrijdagmiddag graag een biertje tijdens de borrel, eten taart bij bijzondere momenten en lopen zomers in de korte broek. Ondertussen wordt er hard gewerkt, maar maken we ook echt het verschil mét elkaar.

Ons aanbod
Natuurlijk krijg je een mooi salaris en alle middelen om je werk goed te kunnen doen. Maar er is meer:
· Flexibiliteit? Normaalste zaak van de wereld.
· Hiërarchie? Zijn we allergisch voor!
· Papa- of Mamadag? Heerlijk!
· Thuis of op kantoor werken? Het is aan jou!
· Cursussen en certificeringen behalen? Moedigen wij aan!
· Wat later op kantoor door de kinderen? Geen probleem!
· Saai HR-gesprek? Zeker niet, wij wandelen lekker in het bos.

Jouw nieuwe werkplek ligt op een toplocatie. En dan hebben we het niet over “direct bij een groot station of vlakbij het knooppunt van diverse snelwegen”. Wij werken vanuit een prachtige bosrijke omgeving in Garderen.
Het kantoor hebben we in huiselijke sfeer ingericht. Het is gezellig, ergonomisch, maar biedt je ook alle ruimte ook samen te werken en te brainstormen. Je collega’s even zat? Dan zoek je een plekje in de stilteruimte.
We vinden het belangrijk dat je je werk goed doet, maar nog belangrijker dat jij je goed voelt. Daarom hebben we ook gedacht aan vitaliteit en werkplezier.

Nooit meer je lunch klaarmaken in de ochtendspits, want hier staat elke dag een verse lunch voor je klaar. En wil je even ontspannen naast al dat harde werken? Dan kun je samen met je collega poolen, tafeltennissen of een potje gamen in onze woonkamer. Aan het einde van jouw werkdag, kun je nog even onze eigen gym in om jezelf uit te dagen of even lekker je hoofd leeg te maken. Er is zelfs één keer per week is een personal trainer aanwezig die je uitdaagt tijdens een bootcamp in de frisse buitenlucht!

Klinkt goed toch? We zijn benieuwd of dit voor jou de ideale baan is. Laat je wat van je horen?


Uren

36 - 40 uur
32-40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in