+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gemert.
Laad meer vacatures

Schilder Gemert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als schilder aan het onderhouden en opknappen van gebouwen. Je maakt deel uit van een team dat aan interessante projecten werkt. Jouw taken zijn onder andere voorbereiden, grondwerk, aflakken en houtreparaties. Je kunt rekenen op een goed salaris, pensioenopbouw en de kans om punten te sparen voor cadeaus en uitjes. Ook zijn er leuke evenementen zoals een jaarlijkse barbecue en kerstborrel, plus gratis cursussen om jezelf te ontwikkelen. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder ga je aan de slag bij onze opdrachtgever, waar je verantwoordelijk bent voor het onderhouden en renoveren van bestaand vastgoed. Je maakt deel uit van een vast team dat boeiende projecten aanpakt. Jouw taken omvatten onder andere voorbereiding, grondwerk, aflakken en houtreparaties.


Ben jij het?

Met minimaal drie jaar ervaring, bij voorkeur in onderhoud en renovatie, ben jij de professional die we zoeken. Het behandelen van bewoners en hun eigendommen met respect is voor jou vanzelfsprekend, en je voert je werkzaamheden altijd uit op een nette en veilige manier. Dagelijks streef je ernaar jezelf te verbeteren; je hebt een leergierige instelling en wilt je ontwikkelen tot een nog betere schilder!


Wat wij bieden

Samen met jou bekijken we een passend salaris, gebaseerd op jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Denk aan een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €2.900,- dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je gaat pensioen opbouwen volgens de pensioensregeling die het beste bij jou past, en een vast contract staat voor je klaar bij goed functioneren. We willen immers dat je zo snel mogelijk bij de opdrachtgever aan de slag gaat waar je jarenlang met plezier gaat werken. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Ook zien we je graag verschijnen bij onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en alle cursussen die wij jou als onze vakkracht kosteloos aanbieden!


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber ga je aan de slag bij projecten die aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn elke dag bereikbaar voor jou om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in