+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gilze.
Laad meer vacatures

Schilder Gilze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Als schilder werk je aan het herstellen en schilderen van grote gebouwen. Je komt te werken met verschillende soorten klanten, zoals bedrijven en woningcorporaties. Het bedrijf waarvoor je gaat werken, biedt meer dan alleen een baan. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij jouw ervaring, en er zijn kansen om te leren en te groeien in je werk. Ook spaar je punten voor leuke cadeaus en uitjes door te werken. Verder zijn er jaarlijkse barbecues en borrels om samen te genieten. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder ben je verantwoordelijk voor het herstellen en schilderen van complete gevels, voornamelijk op grootschalige projecten. Onze opdrachtgevers variëren van bedrijven en woningcorporaties tot retailbedrijven en overheidsinstellingen.


Ben jij het?

Je hebt minstens drie jaar ervaring als allround schilder en beschikt over kennis van schildertechnieken op mbo 3-niveau. Je bent op de hoogte van milieu- en veiligheidsvoorschriften. Communicatie met collega's en klanten verloopt helder en respectvol. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer om zelfstandig naar projecten te kunnen reizen.


Wat wij bieden

Op basis van je ervaring kun je een salaris verwachten tussen de €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Een vast contract binnen dit bedrijf is op korte termijn mogelijk. We bieden tal van mogelijkheden voor professionele groei, waaronder regelmatige cursussen om je vaardigheden als schilder verder te ontwikkelen. We onderhouden regelmatig contact met je om ervoor te zorgen dat je met plezier en vertrouwen naar je werk blijft gaan. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, weekendjes weg en gereedschap! En natuurlijk verwelkomen we je graag op onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Al 40 jaar staat dit schildersbedrijf bekend om vakmanschap in schilderwerk en gevelonderhoud in de regio Midden-Brabant. Effectieve en prettige samenwerking staat hier altijd centraal. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in