+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

Obstetrieverpleegkundige Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Saxenburgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.047 - € 4.324 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij ons Vrouw & Kind Centrum werk je met veel toewijding aan de zorg voor moeders en kinderen. Je helpt bij bevallingen, zorgt voor moeder en kind op de kraamafdeling en geeft ook zorg aan zwangeren en gynaecologische patiënten. We vinden het belangrijk dat gezinnen samen zijn en betrekken partners actief. Onze afdelingen werken nauw samen voor de beste zorg. Je maakt deel uit van een team dat echt verschil maakt in het leven van mensen. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Het Vrouw & Kind Centrum van Saxenburgh heeft een vacature voor een gedreven OBSTETRIEVERPLEEGKUNDIGE die ons team komt versterken

Hoe ziet het werken bij het Vrouw & Kind Centrum er uit?
Tijdens je dienst ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Op de verlossuite begeleid je als obstetrieverpleegkundige met de klinische of 1e lijns verloskundige bevallingen en ben je evenals op de kraamafdeling verantwoordelijk voor de zorg aan moeder en kind. Gezinsgerichte zorg staat centraal en we betrekken partner actief bij de zorg aan het eigen kind. In de huidige situatie is er een nauwe samenwerking met de kinderafdeling met rooming-in faciliteiten voor moeder en partner als blijkt dat hun kind extra zorg nodig heeft op de kinderafdeling.

Op de unit Gynaecologie ben je verantwoordelijk voor de zorg aan zwangeren en gynaecologische patiënten in verschillende situaties. Observatie en bewaking van de zwangere en haar ongeboren baby, evenals de (postoperatieve) zorg aan de gynaecologische patiënt vallen op deze afdeling onder je aandachtsgebied.

Over het Vrouw & Kind Centrum van Saxenburgh
Binnen het Vrouw & Kind Centrum is alle medische zorg voor vrouw en kind verenigd. We streven er naar om moeder en kind zoveel mogelijk bij elkaar te houden en ook de partner zo veel mogelijk te betrekken. Een belangrijk kenmerk is de nauwe samenwerking tussen gynaecologen, kinderartsen, klinisch verloskundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen en ondersteunende disciplines met één gemeenschappelijk doel: gezinsgerichte zorg met veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind en de begeleiding van de ouders/verzorgers. Door het werken op één afdeling is specifieke kennis voor vrouw én kind direct beschikbaar.

Gevraagd

Wat hebben onze patiënten nodig?
Je bent in het bezit van een afgeronde HBO/MBO verpleegkundige opleiding met aantekening Obstetrie (& Gynaecologie), bent BIG geregistreerd en hebt klinische ervaring als obstetrieverpleegkundige. Je houdt van dynamiek, je overziet wat er nodig is om de zorg zo goed mogelijk te organiseren en denkt op positief kritische wijze mee over kwaliteitsverbetering en beroepsontwikkeling. Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten en kunt omgaan met wisselende werkdruk en stresssituaties en kunt goed samenwerken.

Aanbod

Een fijn werkklimaat in een toegewijd en gezellig team met hardwerkende collega’s die elke dag het beste willen voor onze patiënten.
  • Een dienstverband tussen 24 en 36 uren gemiddeld per week behoort tot de mogelijkheden
  • Salaris is minimaal € 3.047,- en maximaal € 4.324,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
    • er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van een jaar, er is uitzicht op een vast dienstverband
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een computer, fiets, fitness abonnement, smartphone en nog een aantal andere opties
Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Henriëtte Vos, teamcoördinator via (0523) 27 6844.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Salaris

€ 3.047 - € 4.324 p/m
Salaris is o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50), hier komt nog een onregelmatigheidstoeslag, jouw vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in