+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.

Customer service medewerker, digitaal lesmateriaal Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.608 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als customer service medewerker digitaal lesmateriaal speel je een belangrijke rol in het helpen van leerlingen, docenten en ouders. Je geeft advies en zorgt voor een beter leerproces. Je krijgt ook een vergoeding voor je reiskosten. Dit is een kans om je vaardigheden te gebruiken en deel uit te maken van een team dat het onderwijs beter wil maken. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Als customer service medewerker digitaal lesmateriaal speel je een belangrijke rol. Je biedt advies, informatie en ondersteuning aan leerlingen, docenten, applicatiebeheerders en ouders. Kortom, je bent de expert die helpt bij het verbeteren van het leerproces! Je gaat aan de slag bij VanDijk studieboeken in Kampen. Het is een tijdelijke functie van 5 augustus tot en met 1 november.

wat bieden wij jou
  • ma t/m vrij: 8:30 tot 17:00 uur
  • € 2.608,- per maand
  • 10 minuten fietsen vanaf station Kampen Zuid
  • reiskostenvergoeding € 0,21 per km vanaf 10 km
wie ben jij

Als customer service medewerker van het digitaal lesmateriaal heb je een belangrijke rol. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen over het digitale lesmateriaal. Hier haal jij je energie uit. Je hebt plezier in het helpen van klanten. Je gaat graag op onderzoek uit, je hebt geduld en je bent bovenal dienstverlenend en behulpzaam. Je beheerst de Nederlandse taal goed en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Het analyseren van gegevens vormt voor jou geen probleem, en je blijft kalm, zelfs als het drukker wordt.

Nauwkeurigheid en oog voor detail zijn jouw sterke punten. Je hebt minimaal een mbo-werk- en denkniveau en hebt affiniteit met computers en tablets. Sterker nog, je bent er handig mee!

  • je bent handig met computers en/of tablets;
  • je bent nauwkeurig en je hebt oog voor detail;
  • je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • de vacature staat uit voor 40 uur per week, maar een 32-urige werkweek is zeker ook bespreekbaar.
wat ga je doen

In de rol van customer service medewerker adviseer je, je informeert en je staat klaar om vragen te beantwoorden. Je zorgt voor een tijdige en correcte afhandeling van in- en uitgaand telefoon- en mailverkeer. Een voorbeeld van een veelgestelde vraag is over Magister. Magister is een softwareprogramma dat middelbare scholen gebruiken om de administratie van leerlingen (zoals huiswerk en cijfers) te beheren. Hierdoor kunnen leerlingen zich beter concentreren op hun studie. Of het nu gaat om docenten, applicatiebeheerders, ouders of leerlingen, jij bent de expert die hen helpt! Maak je geen zorgen als je niet meteen alle kennis hebt; je wordt hierop voorbereid tijdens je training.

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij VanDijk studieboeken in Kampen, onderdeel van, The Learning Network. VanDijk heeft waarschijnlijk een rol gespeeld bij het leveren van je schoolboeken. Levenslang leren, ontzorgen en het onderwijs leuker en beter maken is waar VanDijk voor staat. Jaarlijks levert VanDijk ruim twaalf miljoen studieboeken en vier miljoen digitale licenties aan leerlingen en studenten. Bij VanDijk ervaren wij een goede werksfeer. Een inspirerende en leuke plek om je bij aan te sluiten!

sollicitatie

Ben jij enthousiast over de rol van customer service medewerker bij VanDijk studieboeken? Solliciteer via onderstaande button en wij nemen binnen een werkdag telefonisch contact met jou op.

Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Randstad Kampen op 038 337 1919 of mail ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in