+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naaldwijk.
Laad meer vacatures

Schilder Naaldwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Werk aan projecten die bij jou passen, van klein tot groot. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, er is plek voor jou. We helpen je met het vinden van de perfecte werkplek. Bij ons kun je gratis cursussen volgen om te groeien in je vak. Ook spaar je punten voor leuke extra s, zoals gereedschap of een weekendje weg. En vergeet onze gezellige zomerbarbecue en winterborrels niet! Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder in Zuid-Holland? Sluit je aan bij ons en werk samen met een opdrachtgever in jouw omgeving. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere klussen of grootschalige projecten, wij vinden de perfecte match voor jou. Je taken kunnen variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie en zelfs behangen of glaszetten. Laat ons weten wat je kunt en wij zorgen voor de ideale werkplek waar jouw vaardigheden tot hun recht komen.


Ben jij het?

We zoeken schilders met enige ervaring in het vakgebied. Je moet zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband kunnen functioneren. Ook als je nog weinig of geen ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Beheersing van de Nederlandse taal, een rijbewijs B en een VCA-certificaat zijn belangrijk. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, bieden we je de mogelijkheid om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van je ervaring, kennis en vaardigheden als schilder stellen we een passend salaris vast tussen €2.600,- en €3.300,-. Je kunt kiezen voor een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en een pensioensregeling die bij je past. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden bij goed functioneren. Als schilder bij Faber ben je van harte welkom om meerdere keren per jaar kosteloos cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Met ons spaarsysteem verdien je punten met elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en zelfs weekendjes weg! Tot slot kijken wij, samen met je Fabercollega's, uit naar je aanwezigheid op onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Bij Faber ga je aan de slag aan projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn iedere dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de goede plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in