+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwerkerk aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Schilder Nieuwerkerk aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Werk aan woningen of grote projecten in jouw regio. Je taken zijn afwisselend, van voorbereiding tot het eindresultaat. Laat ons weten wat je kunt, dan vinden wij de perfecte plek voor jou. Je krijgt een goed salaris, pensioenopbouw en kans op een vast contract. Ook spaar je voor leuke cadeaus en uitjes met elk gewerkt uur. Mis onze jaarlijkse barbecue, borrels en gratis cursussen niet! Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder in Zuid-Holland? Sluit je bij ons aan en werk samen met een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu particuliere woningen wilt laten stralen of liever aan grootschalige projecten werkt, wij vinden de perfecte match om jou te plaatsen waar jouw vaardigheden tot hun recht komen. Je taken variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Laat ons weten wat je kunt en wij vinden de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

We zoeken op basis van jouw ervaring als schilder een passende plek waar je zelfstandig aan de slag kunt gaan of de juiste begeleiding krijgt. Het bezit van een rijbewijs B en redelijke beheersing van de Nederlandse taal maken je makkelijker inzetbaar. Ook is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat of bereid bent deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bekijken we een passend salaris, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden als schilder. Dit kan variëren tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij jou past, en bij goed functioneren wacht een vast contract op je. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inruilen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Daarnaast zien we je graag bij onze jaarlijkse barbecue, borrels en kosteloos aangeboden cursussen!


Waar jij werkt

Faber zoekt voor jou als schilder een werkplek waar je jarenlang met plezier kunt werken aan projecten die bij jou passen. We blijven regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat. We zijn dagelijks bereikbaar voor al je vragen en zorgen. We willen graag samen met jou alle mogelijkheden ontdekken die we voor jou als schilder hebben, dus aarzel niet om snel contact met ons op te nemen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in