+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuenen.
Laad meer vacatures

Eerste lijn support medewerker autoalarm- en voertuigsystemen Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Word jij daar nu ook zo gelukkig van, mensen helpen? Als ze een probleem hebben, mogen ze jou wel bellen! Nee, niet alleen maar zeurende mensen. Satisfying dat jij mensen snel vooruit kan helpen met jouw kennis en kunde!

Je zal nu misschien denken dat dit gaat om een klantenservice medewerker, maar het ligt iets gecompliceerder. Hier geen bel scripts of zo. Het is vooral heel belangrijk dat je luistert naar de vraag van de klant. Veel vragen zijn namelijk heel simpel op te lossen! Jij kan dat! En zo blijven je tweede lijn collega’s wat “uit de wind”. Jij vindt klanten helpen gewoon het allerleukste wat er is! 

Hadden we nog niet verteld over welk bedrijf het gaat? Dat is natuurlijk onhandig! Het gaat hier om het bedrijf Fleetaccess uit Nuenen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in auto-elektronica, van het inbouwen van autoalarmsystemen tot het inbouwen van voertuigvolgsystemen. En zij doen dat het BESTE van Nederland. Punt! Niks is voor hen te gek. Ze vinden het dan ook zeker leuk als je een tikje commercieel bent aangelegd en dat je dus multi-inzetbaar bent. Jij gaat hier regelmatig roepen; ik moet hier ook alles doen! 😉 Maar daar houd jij van; geen dag hetzelfde! Jij vindt het fijn om in een hecht team te werken waar alles met elkaar besproken kan worden toch?

Wij hopen dat je enig technische kennis hebt. En vooral dat je bereid bent wat te leren! De klanten bellen je niet om een alarmsysteem in te bouwen, geen paniek. Maar ze zouden zo maar eens kunnen bellen omdat hun autoalarm afgaat. Of dat het voertuigvolgsysteem even niet werkt. Best handig als jij dan weet wat er ongeveer speelt. Natuurlijk heb je technische collega’s paraat er wanneer het allemaal wel heel erg op de inhoud aankomt.

Jij weet de juiste vragen te stellen en de klanten op weg te helpen. En lost je het probleem niet direct op? No worries, dan plan jij een van je slimme collega’s in om op locatie het probleem op te lossen. Ook je tweede lijn collega’s helpen je waar nodig. En in de tussentijd leer je van hen! Natuurlijk sta jij stevig in je schoenen en zorg je ervoor dat je al je telefoontjes positief afsluit. Alles voor de klanttevredenheid! Jij draait je hand niet om voor een goede planning. Had ik al vertelt dat er regelmatig zéér gave auto’s bij het bedrijf voorbij komen? Ja! Ook Range Rovers en Ferrari ’s!

Je krijgt natuurlijk voor je werk gewoon betaald, maandelijks zelfs! Daarnaast mag je ook uitgaan van de prettige CAO Motorvoertuigen en Tweewielers. Die hebben bijvoorbeeld een hele goede pensioenregeling en alles is verder prima geregeld. Een salaris tussen de € 2250,- en € 3000,- kun je hier verdienen. Niet slecht toch?

Volgens mij hadden we jouw naam ook wel boven deze vacature kunnen zetten, toch? Dat dacht ik al. Solliciteren kan door een belletje naar 040 711 40 70. Vraag dan even naar Barrie. Je kunt ook rechtstreeks met Barrie appen op het nummer 06 18 47 97 46. Je mag natuurlijk ook gewoon je cv mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in