+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Production & Materials Planner Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

NasWerkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.950 p/m
  • Bonusregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Als Production & Materials Planner speel je een sleutelrol in het hart van supply chain management. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van productieorders, het beheren van voorraadniveaus en het optimaliseren van planningsprocessen. Met een divers productaanbod en de betrokkenheid bij verbeterprojecten, biedt deze rol een unieke kans om je expertise in te zetten en bij te dragen aan de groei van een toonaangevende organisatie. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de dynamische planner die de touwtjes van Production & Materials Planning strak in handen houdt? Wil je niet alleen plannen, maar ook een sleutelrol spelen in verbeterprojecten en betrokken zijn bij de volledige scope van supply chain management? Als Production & Materials Planner verdien je een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.950,- per maand en kom je direct op contract bij de werkgever!

Wat ga je doen?

Als Production & Materials Planner ben jij de drijvende kracht achter het vaststellen van de dagelijkse productiebehoefte voor alle productieactiviteiten binnen onze organisatie. Je bent de spin in het web die nieuwe productieorders plant en de voortgang van lopende orders nauwlettend in de gaten houdt. Van verpakkingen tot grondstoffen en labels, jij zorgt ervoor dat het bestelproces soepel verloopt, gebaseerd op de MRP-planning. En met een diverse mix van cosmetische en technische producten, zowel op klantorder als voorraad gestuurd, is geen dag hetzelfde!

Je bent constant in overleg met collega's van Inkoop, Productie, Customer Service en Product Marketing, en je neemt actief deel aan de wekelijkse Operations Meeting. Bovendien krijg je de verantwoordelijkheid voor enkele belangrijke klantaccounts, waarbij je direct communiceert over lopende materiaal- en productieplanningen.

Maar daar blijft het niet bij. Met jouw ervaring geef je structuur aan de planningsystemen en werk je aan procesverbeteringen. Je zorgt ervoor dat rapportages en analyses tijdig worden uitgevoerd en dat procedures zijn vastgelegd.

Je zorgt ervoor dat het MRP-systeem accuraat draait op basis van de door jou onderhouden systeemparameters en scenario's. Voorraadniveaus worden door jou nauwlettend in de gaten gehouden en indien nodig stuur je bij. Binnen artikelbeheer ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van stuklijsten en bewerkingen voor de eindproducten. En als key user van het ERP-systeem ben je een belangrijke bron van kennis voor je collega's.


Wat wij bieden
  • Een bruto salaris tussen de € 3.000 en € 4.950 per maand;
  • Vast op contract bij de opdrachtgever;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen en 3 adv dagen;
  • Winstdeling en jaarbonus;
  • Doorgroeimogelijkheden;
Wat wij vragen
  • Hbo werk-/denkniveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen;
  • 2-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen een productieomgeving;
  • Bekend met MRP systematiek en een geautomatiseerd ERP systeem (Exact Globe);
  • Goede beheersing van MsExcel;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal en beheersing van Duitse taal is een pré.
Over de werkgever

Als een toonaangevende speler in de sector van industriële reinigingsmiddelen en handverzorgingsoplossingen, heeft onze opdrachtgever een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor bedrijven wereldwijd die streven naar optimale hygiëne en veiligheid op de werkvloer. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1949, is deze organisatie toegewijd aan innovatie en kwaliteit. Ze biedt een uitgebreid assortiment aan producten die voldoen aan de specifieke behoeften van diverse sectoren, waaronder industrie, automotive, voedselverwerking en gezondheidszorg.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in