+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud Gastel.
Laad meer vacatures

ICT Helpdesk Specialist Oud Gastel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cargo Data Systems (CDS)

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van technische problemen oplossen en mensen helpen? In deze rol als ICT Helpdesk Specialist werk je samen met een team om gebruikers te ondersteunen. Je beantwoordt vragen en lost technische problemen op via telefoon en e-mail. Het is belangrijk dat je goed documenteert wat je doet. Je krijgt de kans om je communicatievaardigheden te gebruiken en anderen te helpen met technologie. Dit is een mooie kans om te groeien in je carrière. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Navigeer jij graag door technische uitdagingen en ben je een ster in het bieden van ondersteuning? Als onze nieuwe ICT Helpdesk Specialist ben jij de held die gebruikers begeleidt bij al hun vragen en technische strubbelingen. Samen met een dynamisch team sta je klaar om problemen te tackelen via telefoon en e-mail, en zorg je ervoor dat elke vraag nauwkeurig gedocumenteerd wordt. Dit is jouw kans om je communicatieve vaardigheden te laten schitteren terwijl je anderen helpt bij het overwinnen van technologische obstakels. Benieuwd naar de mogelijkheden die deze rol biedt? Ontdek ze nu en zet je carrière in de lift!
Taken:
Jij streeft ernaar om klanten tevreden te stellen en problemen moeiteloos op te lossen. Als ICT Helpdesk Specialist ben jij de eerste lijn van ondersteuning voor onze logistieke softwaregebruikers. Samen met een toegewijd team ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen via telefoon en e-mail, waarbij je incidenten en oplossingen nauwkeurig registreert en zo snel als mogelijk probeert op te lossen. Veder signaleer jij signalen van klanten en geeft deze door aan de juiste afdeling. Wil een klant een project beginnen zet jij dit op met een consultant, zie je verkoop kansen informeer je de sales afdeling.

Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler met een MBO werk- en denkniveau die vloeiend is in zowel Nederlands als Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Jouw uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden maken jou de perfecte kandidaat om onze gebruikers te ondersteunen bij hun vragen en problemen.
Maar dat is nog niet alles! Als je al wat kennis hebt van de transport- en logistieke sector, heb je zeker een streepje voor. Deze kennis kan van onschatbare waarde zijn bij het begrijpen van de behoeften van onze gebruikers en het bieden van gerichte oplossingen.
Zie je deze punten liever in een opsomming?
-MBO werk- en denkniveau
-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
-Goede communicatieve en sociale vaardigheden
-Kennis van transport en logistiek is een pré

Aanbod

Bij ons vind je meer dan alleen een baan; je krijgt er een geweldige groep collega's bij! In een ontspannen en ondersteunende sfeer staan jouw groei en welzijn centraal.
Maar laten we het ook hebben over wat echt telt: jouw beloning. Met een goed salaris, gebaseerd op jouw kennis, ervaring en toewijding, laten we zien dat we jouw inzet waarderen. We hadden hier een range neer kunnen zetten, maar we willen niemand uitsluiten of valse verwachtingen geven.
Wat deze rol echt speciaal maakt, is de uitdaging die ermee gepaard gaat. Hier krijg je de kans om zelfstandig te werken en je stempel te drukken op jouw werk. Je zult merken dat elke dag nieuwe kansen biedt om te leren en te groeien.
En laten we niet vergeten dat dit slechts het begin is! Met tal van doorgroeimogelijkheden liggen er eindeloze kansen op jou te wachten om je carrière naar nieuwe hoogten te stuwen.
Zie je deze punten liever in een opsomming?
-Leuke collega's in een ontspannen sfeer
-Goed salaris op basis van kennis, ervaring en inzet
-Uitdagende baan met grote mate van zelfstandigheid
-Interessante doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden

Uren

32 - 40 uur
Flexibel in te delen tijdens kantoor uren

Salaris

Met een goed salaris, gebaseerd op jouw kennis, ervaring en toewijding, laten we zien dat we jouw inzet waarderen. We hadden hier een range neer kunnen zetten, maar we willen niemand uitsluiten of valse verwachtingen geven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in