+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud Gastel.
Laad meer vacatures

HR support medewerker Oud Gastel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Werk samen met flexwerkers in een veelzijdige rol als HR support medewerker. Je zorgt voor de begeleiding en binding van uitzendkrachten en opdrachtgevers. Dit doe je door de planning te bespreken, op de werkvloer te zijn, evaluatiegesprekken te voeren en verzuimbegeleiding te bieden. Bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een budget voor een thuiswerkplek, een bonus- en aandelenregeling, en veel aandacht voor jouw groei en ontwikkeling. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Werkperspectief bieden aan jouw flexwerkers en ervoor zorgen dat alles rondom hun werk op rolletjes verloopt. In de rol van HR support medewerker ben jij verantwoordelijk voor ons werkende talenten. En afwisselende rol waarbij jij HR taken uitvoert om zo tot meerwaarde te zijn voor talent, klant én collega.
 


wat doe ik als HR support medewerker?

Als HR support medewerker ben je samen met jouw directe collega verantwoordelijk voor de flexwerkers bij CEVA, een logistieke klant waar wij letterlijk in huis zitten in Oud-Gastel. Je focust je hier op de begeleiding van ons personeel in de productie en logistiek, met af en toe een uitzondering.

Jij bent verantwoordelijk voor de begeleiding en binding van onze uitzendkrachten die werkzaam zijn bij de opdrachtgevers. Je bent hun eerste aanspreekpunt en helpt ze bij allerlei (werk gerelateerde) zaken. Daarnaast:

  • loop je een rondje over de werkvloer om in verbinding te blijven met de medewerkers; 

  • heb je evaluatiegesprekken met medewerkers;

  • geef je de verzuimbegeleiding van onze medewerkers vorm.

wat biedt Randstad mij?

Je wil natuurlijk graag weten wat je kunt verwachten van je nieuwe baan. Hieronder de belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rij:

  • Een bruto maandinkomen tussen €2550 - €3000 (exclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget) afhankelijk van werkervaring;

  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

  • Een interessante bonus én aandelenregeling;

  • Focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen.

  • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.


waar werk je?

CEVA Logistics is een vooraanstaande wereldwijde logistieke dienstverlener en biedt efficiënte supply chain-oplossingen aan diverse klanten in uiteenlopende sectoren. Met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid, blijft CEVA Logistics voorop lopen in de logistieke industrie.

Dichter bij de klant kun je niet komen: jouw kantoor is namelijk ter plaatse.


met wie werk je samen?

Zijn er nieuwe vacatures, dan melden de teamleiders of HR-managers zich bij jou. Maar je staat er niet alleen voor: In deze functie schakel je veel met je collega's van o.a. de recruitment afdeling, die regionaal voor onze logistieke klanten werven. Zij helpen je met het opsporen van de beste kandidaten en stellen deze aan je voor. Daarnaast kun je altijd terugvallen op jouw collega's die bij andere klanten in house zitten en natuurlijk is je manager, Gijs, er voor je om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.


klinkt goed! wat heb ik nodig?
  • Jij bent organisatorisch sterk en werkt nauwkeurig;

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau of hebt in ieder geval een opleiding op mbo niveau 4 afgerond;

  • Je vindt het leuk om heel veel contact te hebben met mensen! Zowel met onze flexwerkers met uiteenlopende nationaliteiten als jouw klant die jou ziet als hun adviseur;

  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar en hebt eigen vervoer om bij de klant in Oud-Gastel te komen;

  • Je werkt het beste in een team en samen wil je groeien.

waar kan ik tekenen?

Getriggerd door de diversiteit van de functie van HR support medewerker? Solliciteer direct! Vragen? Neem voor meer info contact op met Charlotte de Mol (Talent Acquisition Specialist) via 06-10079044 ofvia de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in