+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Huissupporter Zaanstreek Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

Dit is de rol van je leven, want
In de locaties in de Zaanstreek staat het thuisgevoel voorop. Daarom vinden wij, buiten de benodigde zorg, welzijn een belangrijk onderdeel. Dat er iemand is die onze cliënten en bewoners support biedt. Een luisterend oor en een schouder om op te leunen, maar vooral ook tijd voor gezelschap, voor ontspanning en gezelligheid. Hoe mooi is het dat jij deze support kan bieden aan onze cliënten. Dit doe je onder andere door de volgende werkzaamheden:
  • Hulp bij de dagelijkse verzorging, zoals bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het wassen, aankleden en de toiletgang (hier krijg je sowieso trainingen voor).
  • Welzijn: In de praktijk betekent dit dat jij de ondersteuning biedt aan de cliënt of bewoner op het moment dat de collega’s van de zorg andere zorg taken op zich nemen. Denk daarbij aan de extra aandacht te geven door een praatje te maken, de krant voor te lezen, de haren netjes doet of een baard verzorgd. Dit doe je op een moment op de dag waarbij hier de gelegenheid voor is. Waar het eigenlijk om gaat; Jij tovert een glimlach op het gezicht van de client of bewoner, jij bezorgt dat kleine geluksmoment die die dag net een beetje mooier maakt. Omdat je de client of bewoner écht leert kennen, weet jij wat hiervoor nodig is. Een arm om een schouder, samen naar die ene foto kijken, het juiste liedje op de radio, of juist in stilte genieten van een moment;
  • Lichte huishoudelijke werkzaamheden zoals een bed opmaken, of het schone wasgoed in de kast leggen (mits daar toestemming voor is), Of helpen bij het opruimen van de woonkamer;
  • Lichte schoonmaakwerkzaamheden


Gevraagd

Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen?
  • Je beschikt over VMBO / MBO niveau 1 werk en denkniveau en bent bereid de aangeboden trainingen te volgen;
  • Passie voor de zorg, of in dit geval Welzijn. Het klinkt cliché, maar dat maakt het niet minder belangrijk; Jij leeft ervoor om de cliënten en de bewoners een fijne dag te bezorgen;
  • Bij indiensttreding dien je een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.


Aanbod

Thuis bij Evean, hier kom jij te werken:
Jij hebt ongetwijfeld van Evean gehoord, ken jij onze locaties of heb jij jouw toekomstige collega’s wel eens op straat voorbij zien komen? Grote kans, want met ruim 4.500 medewerkers zijn wij een grote organisatie. Wij zijn specialist in de ouderenzorg en bieden zorg en welzijn aan de cliënten en bewoners die in de Evean locaties wonen.
Hier wordt zorg en aandacht gegeven en aangeboden aan alle doelgroepen in de ouderenzorg. Op verschillende afdelingen wonen cliënten met dementie, cliënten of mensen met een lichamelijke beperking.
Ook hebben we een aantal specialistische afdelingen op onze locaties.
De locaties bevinden zich in: Zaandam (Oostergouw, Erasmushuis, Nieuw Groenland), Wormerveer (Acht Staten, Rietvelden), Zaandijk (Guisveld) , Assendelft (Festina Lente) , en Krommenie (Rosariumhorst).

Enthousiast?
Wil jij werken in de zorg zonder diploma? Solliciteer direct door op de sollicitatiebutton te drukken. Voor meer informatie over deze vacature HuisSupporter Zaanstreek kun je contact opnemen met Niels Delvers, corporate recruiter: telefoon: 06-82510174, e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Reageren op deze vacature kan zolang deze gepubliceerd staat. Re-integratiekandidaten, boventallige medewerkers en vrijwillige herplaatsingskandidaten hebben een voorrangspositie in de selectieprocedure. Indien je een voorrang kandidaat bent, verzoeken wij je om dit duidelijk te vermelden in de motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

8 - 24 uur
In overleg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in