+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijen.
Laad meer vacatures

Ben jij onze nieuwe Tom? | ICT Support Medewerker | Werkplekbeheerder | Rijen en omgeving Rijen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mach-IT

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.200 - € 2.500 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

De zon komt op boven de stad, en terwijl de wereld langzaam tot leven komt, start ook de werkdag van Tom, onze energieke ICT-specialist. Tom werkt bij Mach-IT waar geen enkele dag hetzelfde is, een plek waar avontuur en technologie hand in hand gaan.

De ochtend begint op kantoor, waar Tom zijn eerste kop koffie drinkt terwijl hij zijn e-mails checkt. Zijn agenda staat vol met gevarieerde taken: van het oplossen van Microsoft 365-vragen tot het beheer van onze eigen cloud. Tom is de go-to persoon voor alle technische vragen, groot en klein, en hij weet dat zijn kennis en vaardigheden cruciaal zijn voor het succes van het bedrijf.

Rond 10 uur krijgt hij een dringende oproep van een klant met problemen met hun VoIP-systeem. Tom springt in zijn bedrijfsauto, een betrouwbare metgezel op de weg, en rijdt naar de klant. Onderweg geniet hij van het uitzicht en de vrijheid die zijn rol met zich meebrengt. Bij aankomst analyseert en repareert hij vakkundig het systeem, en tegen lunchtijd is de klant weer volledig operationeel.

In de middag bezoekt Tom verschillende klantlocaties. Bij een van hen installeert hij een nieuw WiFi-systeem, terwijl hij bij een andere klant Windows op een reeks nieuwe werkstations installeert. Elk bezoek is een nieuwe uitdaging, een kans om te leren en te groeien.

Terug op kantoor in de late namiddag, deelt Tom zijn ervaringen met zijn collega's. Ze bespreken nieuwe technologische ontwikkelingen en plannen samen de taken voor de volgende dag. Het teamwerk en de camaraderie zijn wat Tom het meest waardeert aan zijn baan.

De dag eindigt zoals hij begon: met een gevoel van voldoening en het besef dat hij een verschil heeft gemaakt. Voor Tom is werken als ICT-specialist niet zomaar een baan, het is een avontuur vol onverwachte wendingen en leerzame ervaringen, gedreven door technologie en menselijke interactie. En morgen wacht er weer een nieuwe dag vol mogelijkheden.

Ben jij onze nieuwe Tom?

Gevraagd

Heb jij, net als Tom, onlangs je MBO niveau 3 opleiding afgerond en ben je klaar om je stempel te drukken op de wereld van ICT? Ben je een leergierige tech-enthousiasteling, bruisend van ambitie, net zoals Tom was toen hij zijn diploma in handen kreeg?

Misschien heb je, net als Tom, waardevolle ervaring opgedaan tijdens een stage bij een ICT-bedrijf. Of misschien ben je net begonnen met het verkennen van deze fascinerende wereld. Wat je achtergrond ook is, als je een passie hebt voor technologie en een onverzadigbare honger om te leren, dan ben je precies wie we zoeken!

Tom's reis bij ons was er een vol groei en ontwikkeling. Zijn natuurlijke communicatievaardigheden stelden hem in staat om moeiteloos met klanten om te gaan, technische problemen te vertalen in begrijpelijke oplossingen, en een onmisbare schakel te worden in ons team. Heb jij ook die vlotte babbel en het vermogen om complexe ideeën eenvoudig te maken?

En wat betreft rijvaardigheid - maak je geen zorgen als je nog geen rijbewijs hebt, net zoals Tom in het begin. Wij zoeken mensen met motivatie en de wil om te leren. Als jij de drive hebt om je rijbewijs te halen, dan zijn wij bereid om je daarin te ondersteunen.

Wij bieden je een dynamische en ondersteunende werkomgeving waar je kunt groeien, leren en excelleren. Je komt in een team waar elke dag nieuwe en spannende uitdagingen biedt, en waar jouw bijdrage echt het verschil maakt.

Aanbod

Een beetje over ons:
Mach-IT is gevestigd op het Aeroparc in Rijen. Sinds 2004 helpen wij kleine- en middelgrote bedrijven met ICT-beheer, clouddiensten en gebruikersondersteuning. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn bij onze klanten, de tijd nemen voor alle grote en kleine vragen en het bedrijf en haar medewerkers écht vooruit te helpen.
Je werkt op ons kantoor in Rijen in een fijne en ontspannen sfeer. Je komt te werken in een klein en hecht team. We lunchen elke dag samen en onze kantoorhond Bengel zorgt regelmatig voor een lach op je gezicht.

Dit bieden wij:
  • Een afwisselende functie waarin klantcontact een belangrijke rol speelt.
  • Een dienstverband voor 32-40 uur voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een marktconform salaris (je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring).
  • Het gebruik van een bedrijfsauto of een reiskostenvergoeding á € 0,19 per km.
  • Een plek in een gezellig team en inspirerende omgeving.
  • De ruimte om je werk flexibel in te delen en veel vrijheid in je eigen rol.
  • Volop mogelijkheden om jouw kennis van applicaties, clouddiensten en nieuwe technologieën uit te breiden en jezelf te ontwikkelen.
  • Gratis sporten bij de sportschool op het bedrijfsterrein.
  • En natuurlijk een telefoon en laptop van de zaak.


Uren

24 - 40 uur
In overleg

Salaris

€ 2.200 - € 2.500 p/m
Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
Geen rijbewijs? Wij betalen mee aan je rijlessen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in