+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Import - export medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Voor deze positie bij onze opdrachtgever zit je op een inkomende groupage afdeling, waarbij de nadruk ligt op het behandelen van transhipment lading. Deze rol biedt een veelzijdige ervaring met veel contact met collega's van de export groupage afdeling.

Omschrijving
  • Onderhouden van communicatie met internationale logistieke partners en klanten, zowel mondeling als schriftelijk in het Engels.
  • Coördineren van import- en exportprocessen, inclusief het regelen van transport en douaneafhandeling.
  • Analyseren van cijfermatige gegevens zoals transportkosten, doorlooptijden en voorraadniveaus om efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen.
  • Actief bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van verbeteringsinitiatieven binnen de afdeling, zoals procesoptimalisatie en automatisering.
  • Begeleiden en ondersteunen van een leerling medewerker, waarbij kennis en ervaring worden overgedragen om hun professionele ontwikkeling te bevorderen.
  • Onderzoeken en oplossen van eventuele logistieke problemen of klachten, en het vinden van passende oplossingen om de klanttevredenheid te waarborgen.
  • Bijdragen aan het opstellen en onderhouden van relevante documentatie en procedures met betrekking tot import- en exportactiviteiten.
Aanbod

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontplooien in een levendige en internationale setting, waar geen dag hetzelfde is. Waarbij de medewerker op één staat om voortdurend te groeien en de expertise van de medewerker te vergroten.Deze fulltime functie biedt ook de kans om als mentor te fungeren voor een leerling medewerker, waarbij je jouw ervaring en enthousiasme voor het werk kunt delen.

Gevraagd

De ideale kandidaat voor deze rol moet vloeiend zijn in zowel mondeling als schriftelijk Engels, aangezien ze als contactpersoon fungeren voor diverse partijen wereldwijd. Er wordt de voorkeur gegeven aan iemand met import- en exportervaring, sterke cijfermatige vaardigheden en een passie voor continue verbetering van de afdeling.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever begon als een klein expeditiebedrijf, en is vandaag de een van de grotere logistieke spelers in Nederland. Onze opdrachtgever staat bekend om de containergroupagediensten op te zetten. De kracht van de organisatie is dat het nog steeds een familiebedrijf is, waar maandelijkse honderden groupagediensten worden onderhouden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in