+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

Customer Service Medewerker Export Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als Customer Service Medewerker Export speel je een belangrijke rol in het laten slagen van exportactiviteiten. Je werkt als spil in het web en zorgt dat alles soepel verloopt. Je neemt boekingen aan, regelt de plaatsing en zorgt dat iedereen goed geïnformeerd en blij is. Je bent expert in export en zorgt voor topklantenservice. Je werkt voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in FCL-diensten en een neutraal beleid hanteert. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij dé flexibel denkende medewerker Customer Service Export die het team op deze afdeling gaat versterken? Heb je sterke communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om met klanten in gesprek te gaan, waarbij je streeft naar tevredenheid voor iedereen? Lees dan verder voor meer informatie!

Wat ga je doen?
Als Customer Service Medewerker Export binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle exportactiviteiten. Je neemt boekingen aan, coördineert de plaatsing ervan bij verschillende rederijen en agenten en zorgt ervoor dat alle partijen goed geïnformeerd en tevreden zijn en dat potentiële problemen tijdig worden opgelost.
In deze rol fungeer je als de centrale spil in het web, waarbij je verschillende belanghebbenden binnen en buiten het bedrijf coördineert.
Kortom, als Customer Service Medewerker Export ben je niet alleen een expert in exportprocessen, maar ook een cruciale schakel in het leveren van hoogwaardige klantenservice en het handhaven van uitmuntende operationele prestaties binnen het bedrijf.

Onze opdrachtgever is specialist en biedt import- en export FCL-diensten van en naar verschillende landen over de hele wereld. Hun focus ligt op FCL (full container load) voor de expeditie-industrie, en daarom handhaven ze een strikt neutraliteitsbeleid en verkopen ze hun diensten alleen aan expediteurs.

Gevraagd

Wie zoeken wij?
Als Customer Service Medewerker ben jij een doorzetter en heb je een resultaatgerichte instelling. Problemen zijn voor jou slechts uitdagingen die je met gemak zelfstandig oplost of door de hulp van je collega's. Daarnaast vragen ze het volgende:
  • Afgeronde mbo-opleiding (voorkeur STC) niveau 3 of 4;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Vaardig in het gebruik van MS-Office applicaties;
  • Recente ervaring in een soortgelijke functie is een pre.


Aanbod

Je komt te werken binnen ambitieuze en financieel gezonde organisatie met leuke collega’s. Er wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een goede werkomgeving. Dit is terug te zien in de informele, no-nonsense en vooral open bedrijfscultuur, maar ook in de vrijdagmiddagborrels en bedrijfsfeesten. Daarnaast biedt het bedrijf je voldoende mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en beter te worden in het vak. Verder kun je rekenen op:
  • Een mooi salaris tussen de €2500,- en €3500,- (o.b.v. leeftijd en ervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling;
  • Een tijdelijk contract met zicht op een vast dienstverband.
Interesse?

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn na het lezen van deze vacature? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je nog vragen voordat je solliciteert? Neem dan gerust contact met ons op en Lisa vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Je kunt ons bereiken via 010-3182840 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in