+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Medewerker Customer Service afdeling en Export Nominatie Desk Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je op de Customer Service-afdeling en help je met offertes, boekingen en vragen van klanten over de hele wereld. Je hebt een speciale rol op de Export Nomination Desk waar je tarieven vaststelt en boekingen opvolgt. Je werkt veel samen met mensen buiten het bedrijf, zoals shippers in Europa. Het is een baan waar je elke dag nieuwe dingen leert en groeit, en zelfs de kans krijgt om een collega te begeleiden. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker op de Customer Service-afdeling ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van offerteaanvragen, exportboekingen en verschillende serviceverzoeken van klanten over de hele wereld. Op onze Export Nomination Desk onderhoud je nauw contact met agenten, stel je tarieven vast en volg je boekingen op. Je neemt contact op met verzenders in heel Europa om zendingen namens de ontvanger op te halen.

Omschrijving
  • Behandelen van offerteaanvragen, exportboekingen en diverse serviceverzoeken voor klanten wereldwijd op de Customer Service-afdeling.
  • Onderhouden van nauw contact met agenten op de Export Nomination Desk.
  • Vaststellen en verstrekken van tarieven aan klanten.
  • Opvolgen van boekingen en coördineren van zendingen, waarbij contact wordt gelegd met shippers door heel Europa om zendingen namens de ontvanger op te halen.
  • Samenwerken met andere afdelingen binnen het bedrijf om een soepele werking van processen te waarborgen.
Aanbod

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontplooien in een levendige en internationale setting, waar geen dag hetzelfde is. Waarbij de medewerker op één staat om voortdurend te groeien en de expertise van de medewerker te vergroten.Deze fulltime functie biedt ook de kans om als mentor te fungeren voor een leerling medewerker, waarbij je jouw ervaring en enthousiasme voor het werk kunt delen.

Gevraagd

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je in het bezit van een afgeronde logistiek gerelateerde opleiding op MBO-niveau 3 Scheepvaart en Transport College (of gelijkwaardig) en beschik je over ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je ook een commerciële en servicegerichte instelling. Een goed cijfermatig inzicht en snel kunnen switchen van werkzaamheden zijn een must voor deze functie. Goed overzicht bewaren en snel schakelen zijn belangrijk.

Vanwege de veelvuldige interne en (internationale) externe contacten is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal noodzakelijk. Voor deze functie spreekt voor zich dat je stressbestendig, accuraat en zelfstandig bent en over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel beschikt.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever begon als een klein expeditiebedrijf, en is vandaag de een van de grotere logistieke spelers in Nederland. Onze opdrachtgever staat bekend om de containergroupagediensten op te zetten. De kracht van de organisatie is dat het nog steeds een familiebedrijf is, waar maandelijkse honderden groupagediensten worden onderhouden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in