+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Junior Document Controller Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Document Controller speel je een belangrijke rol in het beheren van documenten voor grote projecten. Je werkt met een speciaal systeem en zorgt dat alle informatie altijd up-to-date is. Je bent veel op locatie en werkt samen met verschillende mensen. Je krijgt niet alleen veel vakantiedagen, maar ook een sportvergoeding als je sport. Plus, je krijgt een iPhone en laptop van ons. Dit werk is perfect voor iemand die goed kan luisteren, stressbestendig is en van aanpakken weet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als Document Controller bij onze opdrachtgever, zorg je ervoor dat het documentbeheer op onze belangrijke projecten vlot verloopt, door gebruik te maken van het DMS-systeem DigiOffice. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle gebruikers van DigiOffice op het project. Tijdens de verschillende fasen van het project, zorg je ervoor dat het documentenproces goed wordt beheerd, zodat er altijd een up-to-date en toegankelijk documentenbestand beschikbaar is voor verschillende betrokkenen. Je werkt nauw samen met de projectmanager, contractmanager, ontwerpleider en projectbeheersingsmanager.

Je bent regelmatig aanwezig op onze projectlocaties, waar je goed op de hoogte bent van de belangen van het project. Je bent bekend met het gewenste documentenproces volgens de standaarden van onze opdrachtgever. Als je verbeteringen of efficiëntere methoden ziet, breng je deze onder de aandacht en geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Benefits
  • Je krijgt 43 vrije dagen: 30 standaard vakantiedagen plus een individueel budget voor 13 extra vakantiedagen;

  • Ontvang een maandelijkse sportvergoeding als je lid bent bij een sportvereniging, omdat we een goede conditie belangrijk vinden;

  • Wij zorgen standaard voor een iPhone en een laptop;

  • Ons bedrijf valt onder de cao Bouw & Infra en biedt een aantrekkelijke pensioenregeling aan.

Bouwstenen voor succes

Deze rol is geschikt voor jou als je een analytisch, stressbestendig, zelfsturend, empathisch en communicatief vaardig persoon bent. Je hebt het vermogen om goed te anticiperen op behoeften door goed te luisteren en beschikt over een sterke discipline. Daarnaast verwachten we dat je:

  • Een rijbewijs hebt;

  • Een succesvol afgeronde mbo-opleiding hebt in financiën, informatiekunde of bedrijfskunde;

  • 0 tot 5 jaar werkervaring hebt;

  • Ervaring en/of affiniteit hebt met de civiele bouwwereld (dit is een pluspunt).

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een multidisciplinair bouwbedrijf met een 30-jarige geschiedenis van innovatieve en toonaangevende projecten in Nederland, waaronder A13-A16, Coen- en Velsertunnels, Theemswegtracé, Beatrixsluis, Amazonehaven en waterzuiveringen. Het bedrijf is sinds 1909 actief en heeft internationale ervaring en expertise opgebouwd, waardoor het in staat is om integrale oplossingen te bieden voor diverse uitdagingen. Ze werken als team en begrijpen de drijfveren van de klant, wat hen de ideale bouwpartner maakt. Het bedrijf gelooft dat hun succes afhankelijk is van hun medewerkers en de samenwerking tussen teams en klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in