+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terheijden.
Laad meer vacatures

Schilder Terheijden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag als schilder, of je nu liever bij mensen thuis werkt of op grote bouwplaatsen. We vinden de perfecte plek voor jouw talent. Je werk varieert van gronden tot behangen, afhankelijk van wat je goed kunt. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, hebben we mogelijkheden voor je. Je krijgt een salaris gebaseerd op wat je kunt, met kans op een vast contract. Plus, je kunt gratis cursussen volgen om beter te worden in je werk. Ook spaar je punten voor leuke cadeaus! Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij zorgen ervoor dat je wordt geplaatst bij een opdrachtgever in West-Brabant die perfect bij jou past. Of je nu het liefst bij particulieren thuis schildert of op grotere bouwprojecten staat, we vinden een werkplek waar jouw schildertalent tot zijn recht komt. Je gaat aan de slag met taken zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten, afhankelijk van jouw vaardigheden.


Ben jij het?

Je bent een ervaren schilder die zelfstandig kan werken maar ook graag in teamverband werkt. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, hebben wij mogelijkheden voor jou! Je beheerst minstens redelijk Nederlands en hebt een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Indien nodig, kun je kosteloos via Faber je VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw vaardigheden en ervaring als schilder stellen we een salaris vast tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling naar keuze en bij goed functioneren kun je snel uitkijken naar een vast contract. We willen dat je snel aan de slag gaat bij een passende opdrachtgever waar je met plezier blijft werken. Daarnaast ben je meerdere keren per jaar welkom om kosteloos een cursus te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je punten met elke werkdag, die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, van gereedschappen tot complete weekendjes weg! Ook kijken we, samen met jouw Fabercollega's, uit naar jouw aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber werk je als schilder aan projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in