+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Junior Consultant Asset Management Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SASJA careers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Dit zijn je belangrijkste taken

Wil jij jouw eerste baan graag starten als Junior Consultant op het gebied van Asset Management in de industrie? Wij zijn voor onze landelijk en internationaal opererende afdeling op gebied van Asset Management Consultancy en op zoek naar een pas afgestudeerde of professional met geringe ervaring, die een carrière wil starten bij onze opdrachtgever. Als Junior Consultant Asset Management werk je aan diverse projecten bij onze klanten in de sectoren olie & gas, chemie, food en energie en krijg je een tweejarig opleidingsprogramma waarin je wordt ondersteund bij het ontwikkelen van je persoonlijke én technische vaardigheden. In een periode van twee jaar word jij voorbereid op het vervullen van een toekomstige functie binnen het bedrijf, bijvoorbeeld Maintenance Engineer of Reliability Consultant.
Wat ga je doen als Junior Consultant Assetmanagement:
Je wordt ingezet op diverse projecten binnen de afdeling Asset Management Solutions en die kunnen variëren van het opstellen van onderhoudsplan voor een fabriek, het beoordelen van bestaande installaties op integriteit en het begeleiden van een SAP implementatie;
Je analyseert, adviseert en implementeert oplossingen voor diverse Asset Management vraagstukken bij onze klanten;
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze toegewezen projecten, maar ook voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling;
Je krijgt een persoonlijke mentor die jou ondersteunt in jouw ontwikkeling binnen ons bedrijf;
Je geeft zelf richting aan je ambities en bepaalt jouw richting in de uiteindelijke functie die je gaat vervullen binnen deze afdeling.

Bij dit bedrijf hechten zij veel waarde aan de kerncompetenties van hun medewerkers. Zij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.


Hier kom je te werken

Deze organisatie, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Zij zijn een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.


Dit krijgt je ervoor terug

Dit bedrijf is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.


Dit heb je nodig

Een afgeronde HBO of Master opleiding, bij voorkeur in een (commercieel) technisch bedrijfskundige richting;
Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring;
Je bent een energieke persoonlijkheid en een goede netwerker;
Je beschikt over goede commerciële- en adviesvaardigheden;
Je hebt affiniteit met het creëren van toegevoegde waarde op basis van data en data management;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Je hebt een flexibele werkinstelling ten aanzien van een landelijk werkgebied.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in