+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medior Management Adviseur Belastingdienst Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Manpower

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 34,36 - € 40,52 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Medior Management Adviseur bij de Belastingdienst in Utrecht speel je een sleutelrol in het verandertraject rondom leiderschap en cultuur. Met je expertise in verandermanagement begeleid je leiderschapstrajecten, ondersteun je managementteams en coördineer je dialooggesprekken. Je werkt in complexe omgevingen, waarbij je effectief op alle niveaus communiceert. Geniet van een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, en de kans om je te ontwikkelen via de Manpower Academy. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als managementadviseur bij de Belastingdienst in Utrecht ben je een drijvende kracht in het ambitieuze verandertraject rondom leiderschap en cultuur. Je zet je wo-diploma en ruime ervaring in verandermanagement en -kunde in om bij te dragen aan de gewenste cultuurverandering binnen de organisatie. Je begeleidt diverse interne opdrachten, zoals leiderschapstrajecten en dialooggesprekken, en ondersteunt managementteams bij het verbeteren van samenwerking. Met je uitstekende analytische vaardigheden, overtuigingskracht en creativiteit weet je effectief te opereren in een complexe omgeving. Jouw rol is essentieel voor het realiseren van een positieve en duurzame verandering binnen de Belastingdienst. Lees de vacature goed verder en verstuur vandaag nog jouw sollicitatie!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een medior Management Adviseur voor de Belastingdienst in Utrecht.

Je vervult een inspirerende en motiverende rol en werkt aan diverse interne opdrachten met betrekking tot leiderschap- en cultuurverandering, met uiteenlopende grootte en doorlooptijden. Dit omvat onder andere begeleiding van leiderschapstrajecten, ondersteuning van managementteams bij het verbeteren van samenwerking, en het coördineren van dialooggesprekken en intervisietrajecten. Je opereert in complexe omgevingen, waarbij je moeiteloos contact maakt op alle niveaus en de diverse spanningsvelden van leidinggevenden begrijpt. Daarbij houd je rekening met alle relevante factoren die een rol spelen bij veranderingsprocessen.

Meer informatie nodig over deze functie? Wanneer je mailt naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., beantwoorden wij al jouw vragen.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 34,36 tot € 40,52 per uur
  • Reiskostenvergoeding van € 0,07 per kilometer (maximaal € 3,49) of volledige vergoeding van ov-kosten
  • Parttime of fulltime baan van 32 tot 36 uur per week
  • Uitzendcontract via Manpower
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
  • Pensioenopbouw via Manpower


Gevraagd

  • Wo-diploma, bijvoorbeeld in organisatiepsychologie of bestuurskunde
  • Geschoold in verandermanagement en -kunde
  • Ruime ervaring met het beïnvloeden van leiderschap en cultuur
  • Afgeronde trainersopleiding
  • Ervaring met het vormgeven, faciliteren en begeleiden van groepsinterventies
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring op medior niveau en in een vergelijkbaar werkveld
Daarnaast beschik je over de volgende competenties: organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, analyseren, netwerken, omgevingsbewustzijn, samenwerken en creativiteit.

Is dit jouw nieuwe adviseursfunctie en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

De Belastingdienst staat voor een grootschalige vernieuwingsopgave, met focus op veranderingen in ICT, personeel, sturing, leiderschap en cultuur. Het leiderschaps- en cultuurtraject, gestart in het voorjaar van 2019, vereist tijd en gerichte aandacht voor de gewenste gedragsverandering. Om dit traject te versterken, wordt een programmateam onder leiding van een programmamanager gevormd. Dit team zal zorgen voor cohesie, ondersteuning, kwaliteitsverbetering en -borging, met als doel de beoogde cultuur te realiseren. De aanpak richt zich op synergie tussen organisatie brede en directie specifieke acties, waarbij verantwoordelijkheid en initiatief zowel bij de directies als het programmateam liggen.

Werktijden
Je werkt in deze parttime of fulltime functie tijdens kantoortijden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in