+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Financieel Administratief Coördinator Charity Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 p/m

Vacatureomschrijving

Als Financieel  Administratief Coördinator Charity werk je samen met ervaren collega’s Adviseurs Charity en Administratief Support medewerkers. Collega’s die vriendelijk en aardig zijn voor elkaar; uitgaan van het beste in de mens, zelfkritisch zijn en ook positiviteit delen met elkaar. Een ervaren Coördinator Charity wordt jouw buddy, die je alle begeleiding geeft die je nodig hebt en van wie je on-the-job veel gaat leren. Je rapporteert direct aan de Teamleider. In jouw rol als Financieel Administratief Coördinator is jouw belangrijkste activiteit het beoordelen van de vele initiatieven in Nederland. Je hebt daarbij focus op de financiële onderbouwingen van de diverse aanvragen. Je adviseert niet alleen jouw directe collega’s Coördinator Charity, maar ook adviseer je de ervaren Grant Managers inzake het financiële deel van de aanvragen.  Met jouw can-do mentaliteit, analytisch vaardigheden, cijfermatig inzicht & pragmatische instelling weet jij de initiatieven mogelijk te maken. Je kijkt naar de organisatie, inhoudelijk naar de projectplannen, maar vooral ook naar de begroting. Daarbij onderhoud je contact met de verschillende initiatiefnemers, veelal vrijwilligers. Het betreft een kantoorfunctie waarbij je regelmatig per email en telefoon contact hebt met externen, afgewisseld met af en toe een werkbezoek. Natuurlijk heb je ook veelvuldig contact met jouw collega’s van de verschillende afdelingen, die jij adviseert inzake de financiële onderbouwingen van de aanvragen. Een baan waarbij je er echt toe doet & jouw steen kan bijdragen aan een mooier Nederland!
 

Gevraagd

Het allerbelangrijkste is dat je niet zomaar een baan wilt, maar echt iets wilt betekenen voor de Nederlandse maatschappij. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ervaring in een financiële rol, waardoor je in staat bent de financiële toelichting bij de aanvragen snel en grondig te bekijken, zodat je jouw collega’s het juiste advies kunt schrijven/ geven. Wellicht heb je ook al enige ervaring op gedaan in een soortgelijke rol. Je bent leergierig, analytisch, cijfermatig sterk, verantwoordelijk en staat open in het leven.
Jouw creativiteit helpt je om mogelijkheden te signaleren bij de diverse initiatieven die je beoordeelt. Je acteert daarbij pragmatisch. Je hebt naast de mensgerichte, sociale aanpak, ook een gestructureerde werkwijze nodig om deze rol goed te kunnen vervullen. Als geen ander weet jij met systemen te werken en deel jij het belang van correct administreren in het CRM systeem met jouw collega’s. Je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Mede door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en jouw vermogen om goed tot de kern te komen, weet jij op een plezierige wijze het contact met de diverse partijen te onderhouden. Een leuke collega en fijn persoon om mee samen te werken!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een bijzondere baan voor 4 tot 5 dagen per week, waarbij je er echt toe doet en ‘goed kan doen’! Niet alleen voor de organisatie, maar ook voor een mooiere Nederlandse maatschappij. Je werkt vanuit een geweldig pand in Utrecht. Een goede balans kantoor/ thuiswerken wordt geboden. Het team is hecht, loyaal, eerlijk naar elkaar en vooral warm & hartelijk. Niet te verwarren met de professionaliteit en het zelfkritisch zijn van collega’s. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van € 2.700,-- tot € 3.200,--bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject. Na gebleken geschiktheid, zal je een direct tijdelijk contract bij onze opdrachtgever geboden worden.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Financieel Administratief Coördinator Charity werk je bij een bijzondere Charity organisatie. Haar activiteiten zijn gericht op Nederland. Vanuit het geweldig, mooie kantoorpand in Utrecht (en gedeeltelijk vanuit huis) werk je samen met circa 75 collega’s, die alleen maar met hun hart kunnen werken. Zij dragen bij aan een socialer Nederland! Een maatschappij waar iedereen zich prettig voelt! De bedrijfscultuur kan het best beschreven worden als: duidelijke intrinsieke motivatie, warm, betrokkenheid, gedreven in het bereiken van mooie maatschappelijke doelstellingen en een groot hart! Er wordt niet zomaar gewerkt; je merkt dat collega’s echt werken aan een betere samenleving! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in