+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Schilder Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag met bijzonder schilderwerk. Je werkt in een team dat gespecialiseerd is in schilderwerk, totaalonderhoud en renovatie. Je zorgt ervoor dat bestaande woningen er weer prachtig uitzien, terwijl de bewoners gewoon thuis zijn. We bieden je een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je verschillende trainingen volgen, zoals voor VCA en houtrot. Elk jaar organiseren we een gezellige barbecue en kerstborrel. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wat ga jij doen? Bijzonder schilderwerk! Je gaat als schilder werken bij een schildersbedrijf gespecialiseerd in schilderwerk, totaalonderhoud en renovatie. Je hebt passie voor het schilderen en ook onderhoudswerkzaamheden doe je graag. De bewoners van de woningen waar je schildert benader je vriendelijk en je staat open voor een praatje. 


Ben jij het?

Ben jij de kandidaat - Je knapt bestaande woningen keurig op met je team, terwijl de bewoners er gewoon blijven wonen.       Ook in de winter hebben we voldoende werk voor jou! - Minimaal 3 jaar ervaring als schilder. Heb jij minder ervaring? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden. - Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré - In het bezit van een VCA of bereid deze via ons te behalen - In het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer is een pré  


Wat wij bieden

Wat wij bieden - Een salaris tot € 4.000,- bruto per maand - Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders - Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren - Trainingsprogramma's: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus, etc. - Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Je spaart punten bij ieder uur dat je werkt! - Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega's! - Mooi onderhoudswerk het hele jaar door, ook in de winter  - Gezellige teams - Collega’s die in zijn voor een lolletje en hun kennis graag met elkaar delen - Uitstekende kleding, veiligheidsmiddelen en gereedschappen - Winstuitkering (al ruim 10 achtereenvolgende jaren)


Waar jij werkt

Over Faber Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Meer weten? Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze accountmanager in Amersfoort Jesper helpt je graag verder en is telefonisch of per Whats-app te bereiken op 06-12 72 99 42. Je kunt ook een mail sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. (mailto:via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.). 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in