+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in ons energieke team en zet je in als Administratief Medewerker. Je werkt samen met accountmanagers en klanten, waarbij je zorgt voor snelle en goede ondersteuning. Je maakt offertes, beheert de administratie en helpt klanten met vragen. Ook is er een opleidingsbudget en start je direct met pensioenopbouw. We willen dat je je goed voelt en helpen je graag bij je ontwikkeling. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team dat gedreven wordt door passie, plezier en professionaliteit? Ontdek onze vacature voor Administratief Medewerker in Utrecht en laat je verrassen door de mogelijkheden voor groei, ontwikkeling en succes binnen onze innovatieve organisatie!

Omschrijving

Als Administratief Medewerker maak je deel uit van ons dynamische Sales Support team. Dagelijks werk je zij aan zij met onze accountmanagers en klanten om de beste oplossingen te bieden en onze service naar een hoger niveau te tillen. Jouw taken omvatten onder andere:
  • Het bieden van nauwkeurige en tijdige ondersteuning aan onze accountmanagers, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het versterken van onze klantrelaties en het realiseren van hun doelen.
  • Het opstellen van offertes die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar hen ook weten te verrassen en inspireren.
  • Het beheren van onze administratie met precisie en zorgvuldigheid, waardoor onze operationele processen soepel verlopen en onze klanten altijd de beste service ontvangen.
  • Het actief luisteren naar en snel reageren op de vragen en behoeften van onze klanten, waarbij je nauw samenwerkt met onze experts om hen te voorzien van doeltreffende oplossingen.
Aanbod
  • Een competitief salaris tussen de €2.800 en €3.500 op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties.
  • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen om even lekker tot rust te komen en op te laden.
  • Een contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband, omdat wij geloven in langdurige samenwerkingen en de groei van onze medewerkers.
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met een opleidingsbudget waarmee je jouw vaardigheden kunt verbeteren en je ambities waar kunt maken.
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1, omdat wij jouw toekomst net zo belangrijk vinden als het hier en nu.
Bij ons draait het niet alleen om het werk, maar ook om jouw welzijn en groei als individu. Wij streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin jij je gewaardeerd voelt en het beste uit jezelf kunt halen. Kom bij ons team en maak deel uit van een organisatie die investeert in jouw toekomst!

Gevraagd

* Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in administratie of een gerelateerd vakgebied.
* Ervaring in een soortgelijke functie binnen de telecom- of glasvezelindustrie is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.
* Je bent een teamspeler in hart en nieren, met een positieve instelling en een passie voor het leveren van uitstekende service.
* Je hebt een scherp oog voor detail en een talent voor het organiseren van informatie, waardoor je altijd in staat bent om accuraat en efficiënt te werken.
* Je bent nieuwsgierig, leergierig en klaar om bij te dragen aan het succes van ons team.

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij ons bedrijf, waar passie, plezier en professionaliteit hand in hand gaan! Wij zijn dé toonaangevende speler in de wereld van geavanceerde glasvezel- en telecomoplossingen, gevestigd in het bruisende Utrecht. Als je ons kantoor binnenstapt, voel je meteen de energie en het enthousiasme dat ons team van Sales Support kenmerkt. Met trots stellen we ons team van 12 medewerkers voor, die elke dag met een glimlach en een flinke dosis enthousiasme samenwerken met onze gewaardeerde accountmanagers en klanten. Bij ons draait alles om teamwork, innovatie en het streven naar uitmuntendheid. Onze diversiteit is onze kracht, en we kunnen niet wachten om jou hierin te verwelkomen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in