+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Expert Marketing Retentie marketeer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vebego Cleaning Services

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Vebego Cleaning Services

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.106 - € 5.866 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bouw mee aan het sterkste schoonmaaknetwerk van Nederland bij Vebego Cleaning Services. Als retentie marketeer speel je een cruciale rol in het behouden en versterken van onze klantrelaties. Jouw creativiteit en marketingexpertise zorgen ervoor dat klanten nooit meer zonder onze dienstverlening willen. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een hybride functie met thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw, en volledige OV-vergoeding. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Vebego Cleaning Services bouwt aan het sterkste schoonmaaknetwerk van Nederland. Een netwerk waarin iedereen welkom is om mee te doen, vaardigheden te verbeteren en een ander om hulp te vragen. Altijd. Daarbij horen ook sterke partnerschappen, met bijvoorbeeld onze klanten. Langdurige relaties waarin we het beste uit elkaar halen. Om verder te bouwen aan dat netwerk met klantrelaties, zoeken we een retentie marketeer. Jouw expertise, creativiteit en vermogen om op verschillende manieren te verbinden vanuit marketingperspectief.

Jij als retentie marketeer helpt ons zorgen dat we het Great work waarvoor we staan, vertalen naar samenwerkingen met klanten. Naar samen steeds beter, om te zorgen dat onze klanten nooit meer zonder onze dienstverlening willen.

Alle neuzen in dezelfde richting. Dat klinkt als een cliché, maar het is de basis voor jouw succes. Klantbehoud lukt alleen wanneer iedereen zijn rol pakt – en kan pakken – in het partnerschap met onze klanten. Als Retentie marketeer speel je een cruciale rol in dit ‘spel’. Je adviseert en faciliteert. Je rapporteert en implementeert. Je helpt verbeteren en resultaten zichtbaar te maken. Op tactisch en strategisch niveau en met een doel: klanten die bij Vebego Cleaning Services willen blijven. Je bent dus niet alleen een ervaren kei in alles dat marketing maakt tot marketing, je weet ook draagvlak te creëren voor je voorstellen. Je krijgt mensen mee op een inspirerende manier en zorgt ervoor dat het mes zo vaak als mogelijk aan beide kanten snijdt. 


Dit ga je doen

We hebben een fantastische baan voor je. Een uitdaging. We vragen senioriteit van je op marketinggebied en veel zelfstandigheid. Je bent onze eerste retentie marketeer en komt dus soms op voor ons onontgonnen terrein. Maar uiteraard sturen we je niet zomaar de wei in. We hebben een aantal touwtjes voor je om aan te trekken. Resultaatgebieden en verantwoordelijkheden. Dit zijn de belangrijkste:

  • Je analyseert klantdata en zet de inzichten die je daaruit haalt om in verbeter intiatieven, schaalbaar voor groepen klanten of maatwerk voor grotere klanten of partners.
  • Je creëert en initieert acties en (marketing)middelen die bijdragen aan klantbehoud.
  • Je bent vanuit marketingoogpunt het aanspreekpunt voor sales, operatie, innovatie en directie van Vebego Cleaning Services als het gaat om klantbehoud.
  • Je zit bovenop ontwikkelingen, innovaties en verbetermogelijkheden in de markt.
  • Je geeft collega’s in de organisatie gevraagd én ongevraagd advies om resultaten partnerschap zo effectief mogelijk te houden.
  • Je rapporteert kraakhelder en compleet.
Wat bieden we jou?

"De baan zelf is de beloning.” Stiekem vinden we dat natuurlijk wel zo, maar we begrijpen dat jij ook nog iets verder kijkt. Daarom hebben we ook wat meer tastbare beloningen voor je, om te zorgen dat ook jij en Vebego Cleaning Services gaan voor een duurzaam partnerschap. Dit zijn ze:

  • een salaris tussen de €4.106,00 en €5.866,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • 8,33% vakantiegeld en een halve maand eindejaarsuitkering
  • 25 vakantiedagen en 6 adv-dagen
  • Kans op een variabele beloning
  • een hybride functie met een thuiswerkvergoeding
  • pensioenopbouw in het BPF pensioen
  • reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis tot €350,- per 5 reisdagen
  • volledige vergoeding OV
  • Vebego als partner voor jou en anderen

Iedere dag werken aan samenwerken. Aan samen duurzaam en langdurig beter worden. Fantastisch, toch? Dat is precies wat we voor je hebben. Een plek in het marketingteam van Vebego Cleaning Services. Met andere vakidioten plezier hebben én zorgen dat de wereld ons ziet als partner in plaats van als zomaar een leverancier. Jouw plek in dat team betekent ook dat je je mening mag geven. Moet geven zelfs, omdat je collega’s je kennis en creativiteit waarderen.

Bij Vebego draait alles om mensen. Ons doel is om een positieve impact te maken door zinvol werk aan te bieden. Dit werk is waardevol voor onze medewerkers, klanten en de samenleving. Als familiebedrijf zijn onze eigen mensen onze eerste prioriteit. Bij Vebego kan iedereen die wil werken een baan vinden, ongeacht hun achtergrond of opleidingsniveau. Ons werk is van groot belang. Onze medewerkers zorgen elke dag voor een aangename, schone en veilige werkomgeving. Daar zijn we trots op. Daarom streven we ernaar om de maatschappelijke positie van onze medewerkers te versterken en hun werk meer waardering te geven. Op deze manier vergroten we onze impact en verminderen we ongelijkheid.

We zijn groot in schoonmaak, maar ook groot in omvang: sinds 1 januari 2023 zijn onze negen Nederlandse schoonmaakbedrijven samengegaan onder de naam Vebego Cleaning Services, als onderdeel van het familiebedrijf Vebego. Met 8.000 medewerkers streven we naar niets minder dan geweldig werk, waar iedereen trots op kan zijn.


Dit vragen we van jou

Je wist natuurlijk dat dit deel zou komen… Ook Vebego Cleaning Services heeft verwachtingen. Van jou als partner. Een paar eisen zelfs ook. Kennis en competenties waarmee wij denken dat jij de uitdaging tot een succes maakt. Je wilt de beste zijn in wat je doet, begrijpt onze uitdagingen en gelooft in de idealen die Vebego Cleaning Services nastreeft. Je weet dat je samen verder komt dan in je eentje en bent heel erg leergierig. Daarnaast heb je ook:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding marketing of vergelijkbaar.
  • relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • de skills om inzichten die je op doet commercieel door te vertalen naar kansen voor de klant, waar de organisatie operationeel, commercieel én financieel beter van wordt.
  • de competenties creativiteit, resultaatgerichtheid, luisteren, overtuigen en verbinden.
  • het talent om mensen op verschillende niveaus en met verschillende belangen en achtergronden te enthousiasmeren en te activeren.
  • heel. veel. kennis. Over klanttevredenheid en -loyaliteit en het verbeteren daarvan. Maar ook over propositieontwikkeling, klantcommunicatie, customer journey mapping, relatiemanagement en markt- en klantonderzoek.

Onze relatie

Nu dan. Is dit de start van iets moois? Om van ‘jij’ en ‘Vebego Cleaning Services’ te gaan naar ‘wij’? We hopen vurig van wel. Reageer dan met je cv en jouw motivatie die ons laat zien waarom wij samen de perfect match zijn op weg naar nog meer klantbehoud? Jawel toch? We kijken erg naar je uit. En naar onze duurzame relatie. Misschien heb je nog vragen. Bel dan met Annelieke Grootenboer van Vebego Recruitment op 06-18683597. Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in