+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.622 - € 3.191 p/m

Vacatureomschrijving

Ben je op zoek naar een veelzijdige rol waarin administratie en praktische taken samenkomen? Word onderdeel van ons team als administratief medewerker bij de weegbrug en breng al je vaardigheden tot uiting in een dynamische functie!


Ben je op zoek naar een veelzijdige rol waarin administratie en praktische taken samenkomen? Word onderdeel van ons team als administratief medewerker bij de weegbrug en breng al je vaardigheden tot uiting in een dynamische functie!

Als administratief medewerker bij de weegbrug speel je een essentiële rol in het soepel laten verlopen van onze afvalverwerking. Je takenpakket is gevarieerd en omvat het begroeten van afvalaanbieders, het nauwkeurig bedienen van de weegbrug, het verstrekken van geleidebiljetten en het zorgvuldig documenteren van afvalstromen. Daarnaast beheer je communicatiekanalen zoals de algemene mailbox en zorg je voor de juiste verwerking van weegbonnen om te voldoen aan milieuwetgeving.

Als administratief medewerker bij de weegbrug beantwoord je vragen, voornamelijk schriftelijk, en onderhoud je duidelijke communicatie met belanghebbenden over eventuele afwijkingen. Je voorziet collega's van informatie uit ons weegsysteem en draagt bij aan algemene administratieve taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het handhaven van een veilige werkomgeving door bezoekers actief te wijzen op veiligheidsinstructies en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Jouw rol is van vitaal belang voor onze operationele efficiëntie, veiligheid op de werkvloer en het behalen van onze duurzaamheidsdoelen.



Gevraagd

Je bent zelfstandig en hebt een uitstekend inzicht in het werk. Je weet verschillende aspecten naadloos met elkaar te verbinden en vertoont professioneel gedrag en een positieve houding. Samen met collega's ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van ons acceptatiebeleid op locatie. Zelfs in drukke situaties weet je je prioriteiten te stellen en je bent bekend met:

  • Enige relevante administratieve werkervaring.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Nauwkeurigheid en klantgerichtheid.
  • Beschikbaarheid tussen 06:00 en 18:00 uur


Aanbod

Je komt terecht in een team waar initiatief wordt gewaardeerd en waar ruimte is om te leren van fouten. Concreet bieden wij:

  • Een salaris tussen €2622 en €3191 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
  • Vrijdagmiddagborrels.
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien.
  • Een prettige werksfeer waarin je jezelf kunt zijn en constant kunt blijven groeien.


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een duurzame verwerker van bouw- en sloopafval en een inzamelaar van bedrijfsafval. Daarnaast bieden wij diverse diensten aan, waaronder het leveren van containers en andere afvaloplossingen voor verschillende sectoren. We zijn trots op onze groei en ons team van meer dan 250 betrokken collega's verspreid over verschillende locaties. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in