+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Volendam.
Laad meer vacatures

Eerste monteur utiliteit Volendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Zoek je een uitdagende functie? Bij een bedrijf waar de mens en kwaliteit voorop staan? Graag nodigen wij je dan uit deze interessante vacature door te nemen. Bij vragen kun je ten alle tijden contact met ons opnemen via het vaste telefoonnummer.


Organisatie

Wij zijn een breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf, gevestigd in Volendam. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij verantwoordelijk voor een breed scala aan elektrotechnische installaties, en zijn we volwaardig en ruim gecertificeerd. Ons team is thuis in diverse markten en staat altijd voorop als het gaat om technische ontwikkelingen en innovaties. Onze werkzaamheden richten zich voornamelijk op de utiliteit, woningbouw, en het MKB.

Met een toegewijd team van ruim 110 medewerkers zijn we in staat om zowel eenvoudige als complexe elektrotechnische projecten en vraagstukken succesvol af te ronden. Ons doel is het opbouwen van langdurige samenwerkingen en partnerships, en we streven ernaar dat onze klanten, van opdrachtgevers tot eindgebruikers, tevreden zijn en kunnen genieten van alle comfort, veiligheid, sfeer, en gemak die de elektrotechniek biedt.

Opgericht in de jaren 60, begonnen als een klein familiebedrijf, hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de elektrotechniek, met een sterke focus op duurzaamheid. Door het toevoegen van zonnepanelen, led-verlichting, en laadpalen aan ons dienstenportfolio, blijven wij innoveren en onze dienstverlening uitbreiden. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet, met als doel toonaangevend te blijven in de branche.


Functie

Als essentiële schakel in ons team zul je een breed scala aan technische en hands-on taken uitvoeren die bijdragen aan de succesvolle realisatie van elektrotechnische projecten. Hier is een overzicht van wat je gaat doen:

  • Installatie en Montage: Je zult elektrotechnische installaties installeren en monteren in utiliteitsgebouwen, waarbij je zorgt voor een naadloze integratie van onze systemen in de infrastructuur van onze klanten.
  • Opdrachten en Tekeningen: Aan de hand van specifieke opdrachten en technische tekeningen installeer je de volledige E-installatie. Jouw vermogen om tekeningen nauwkeurig te interpreteren en om te zetten in effectieve installatiewerkzaamheden is cruciaal.
  • Routing van Bedrading en Bekabeling: Je bepaalt de optimale routing voor bedrading en bekabeling, waarbij je rekening houdt met zowel functionaliteit als veiligheid. Jouw inzicht en ervaring zorgen voor een efficiënte en veilige installatie.
  • Aarden: Het correct aarden van elektrotechnische producten en systemen is een belangrijk onderdeel van je werk. Je zorgt ervoor dat alle installaties voldoen aan de veiligheidsnormen en -regelgeving.
  • Inregelen en Inbedrijfstellen: Naast de installatie ben je ook verantwoordelijk voor het inregelen en in bedrijf stellen van de installaties. Je zorgt ervoor dat alles correct functioneert en voldoet aan de specificaties en verwachtingen van de klant.

Deze functie biedt een uitdagende en afwisselende werkomgeving waarin je je technische vaardigheden en kennis kunt toepassen en verder ontwikkelen. We zoeken iemand die gedreven is, oog heeft voor detail, en streeft naar het leveren van werk van de hoogste kwaliteit.


Functie eisen

Wat wij van jou vragen:

Om succesvol te zijn in deze functie en ons team te versterken, zijn we op zoek naar een kandidaat die voldoet aan de volgende eisen:

  • Passie voor Engineering: Je hebt een natuurlijk gevoel voor engineering en denkt actief mee over het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties. Je bent in staat om creatieve en praktische oplossingen te bedenken die bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van onze projecten.
  • Opleiding: Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, minimaal op niveau 4, hoewel kandidaten met een niveau 3 diploma ook worden aangemoedigd om te solliciteren. Jouw educatieve achtergrond vormt de basis van je technische kennis en vaardigheden.
  • Affiniteit en Bereidheid tot Leren: Je hebt een sterke affiniteit met elektrotechniek en bent gemotiveerd om jezelf continu te ontwikkelen door middel van aanvullende opleidingen en cursussen. Jouw bereidheid om te leren toont aan dat je toegewijd bent aan je persoonlijke en professionele groei.
  • Flexibiliteit: Je bent bereid om deel uit te maken van onze storingsdienst, wat betekent dat je flexibel moet zijn in je werktijden en beschikbaarheid. Deze bereidheid om bij te dragen aan de continuïteit van onze service is essentieel voor de rol.
  • VCA Diploma: Je beschikt over een geldig VCA-diploma, wat aantoont dat je kennis hebt van veiligheidsvoorschriften en -praktijken op de werkvloer. Veiligheid is voor ons van het grootste belang.
  • Ervaring: Je hebt relevante werkervaring in de installatiebranche, waardoor je bekend bent met de praktische uitdagingen en oplossingen binnen ons vakgebied. Jouw ervaring stelt je in staat om snel en effectief bij te dragen aan onze projecten.
Aanbod

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een hecht team van professionele vakmensen. Bij de baan hoort:

  • Een uitstekend salaris
  • Goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen- en bonusregeling
  • Eventueel een auto van de zaak
  • Volop mogelijkheden tot het volgend van cursussen en opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden

Kortom alles is bij ons goed geregeld.


Sollicitatie

Winston Bundel, 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in