+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Medewerker Klantcontactcentrum Zwolle (fulltime / parttime) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Veneta.com

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als medewerker klantcontactcentrum ben je ijzersterk in plannen en weet je agenda’s op de juiste manier te vullen. Je koppelt de juiste adviseur aan de klant en zorgt voor een planning die op rolletjes loopt. Maar niet alleen voor klanten stel je hoge doelen: jouw eigen ontwikkeling vind je ook belangrijk. Veneta groeit hard en we zijn daarom op zoek naar een medewerker klantcontactcentrum. Sluit jij je aan?


Beschrijving

Wat jij gaat doen

Als medewerker klantcontactcentrum ben je een echte aanpakker. Je deinst niet terug voor een gesprek met de klant en staat ze graag te woord. Hier neem je ook echt de tijd voor. Want dat is wat jij belangrijk vindt: mensen blij maken! Je stelt de juiste vragen om de behoefte van de klant op tafel te krijgen en je zorgt hierdoor altijd voor een perfect match met de adviseur. Natuurlijk geven wij jou hier passende trainingen in. Daarnaast zorg je ervoor dat je de agenda’s van jouw collega’s zo efficiënt mogelijk invult en dat alles op rolletjes loopt. Jij bent een hele belangrijke schakel binnen ons team! 
 
Wat jij krijgt
Voor wat, hoort wat.

Een warm ontvangst met arbeidscontract
Start jij bij Veneta? Dat moet gevierd worden met een contract voor zeven maanden! Daarnaast vinden we het belangrijk dat we elkaar direct goed leren kennen. Daarom staat jouw eerste maand volledig in het teken van een warm welkom: je volgt trainingen en maakt kennis met al je nieuwe collega’s. 

Salaris & vergoedingen
Jij ontvangt een brutoloon tussen de €2.300 en €2.500 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Leuk voor later, je ontvangt een goede pensioensregeling. Woon je buiten Zwolle? Geen zorgen, wij zorgen voor een vergoeding van jouw reiskosten. En voor onze collega's in Zwolle? Voor jullie staat er een fietsvergoeding klaar! Kan je wel een nieuwe fiets gebruiken om naar kantoor te komen? Dan hebben we daar een oplossing voor. Met ons fietsplan wordt het aanschaffen van een fiets een stuk voordeliger voor onze collega’s. Voor de dagen waarop je vanuit huis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding. En omdat ontspanning net zo belangrijk is als hard werken, bieden we bij Veneta 25 vakantiedagen aan op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast in je vrije tijd in topvorm blijven? No problem, voor de sportievelingen bieden we bedrijfsfitness aan. Sluit je aan bij ons team en ervaar zelf de voordelen van werken bij Veneta!

Gezonde lunch & legendarische personeelsfeesten
Bij Veneta streven wij ernaar om een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen en genieten van hun werk. We geloven in onze unieke voordelen die het werken bij Veneta extra bijzonder maken. Dagelijks geniet je in de kantine van een volledig verzorgde lunch en klets je met collega's bij over de werkdag. Ook is er jaarlijks het Veneta festival; een tweedaags evenement vol leuke activiteiten, optredens van artiesten en geniet je van heerlijk eten en drinken. Daarnaast zijn er gedurende het jaar leuke personeelsfeesten om je collega's beter te leren kennen. Ook de wekelijkse vrijmibo mag niet ontbreken. Elke vrijdagmiddag wordt het weekend ingeluid met een drankje in de kantine. Elke 1e vrijdag van de maand is er nog een extra feestelijke VrijMiBoost. Een themamiddag, speciale traktatie of leuke activiteit om het weekend goed te beginnen. Kortom: wij weten hoe we een feestje moeten vieren. Doe jij binnenkort mee?

Focus op continu verbeteren
Bij Veneta leer je hoe jij het elke dag weer een beetje beter kunt doen. Als medewerker klantcontactcentrum volg jij trainingen en in overleg is het mogelijk om een opleiding naast je functie te volgen. Zo groeien we altijd met elkaar mee.

Stel jij jezelf graag hoge doelen? Bij Veneta denken we graag met je mee! Er zijn meerdere mogelijkheden om door te groeien op de afdeling. Zie je binnen onze organisatie een andere functie die helemaal bij jou past? Ook dan gaan we graag met je kijken wat de opties zijn!

Wat wij vragen
Naast een goed humeur:
•   Ben je communicatief sterk en graag in gesprek met de klant 
•   Werk je één avonddienst en soms op zaterdagen
•   Ben je commercieel ingesteld en werk je doelgericht
•   Is samenwerken met jou altijd tof en gezellig

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in