+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker chauffeurssupport Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cirrus Staffing Services

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Als Baliemedewerker Chauffeur Support sta je klaar voor onze chauffeurs, help je ze met alles wat ze nodig hebben voor hun routes en zorg je dat ze goed op weg kunnen. Je werkt samen met verschillende teams om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Naast een goed salaris bieden we je de kans om door training en begeleiding te groeien in je werk. En niet te vergeten, we organiseren regelmatig leuke uitjes en barbecues voor ons team. Kom jij ons gezellige en hardwerkende team versterken? Op zoek naar groeimogelijkheden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als Administratief klantenservice medewerker chauffeurssupport ben je verantwoordelijk voor het bieden van uitstekende service aan de chauffeurs en het coördineren van hun dagelijkse taken. Je begeleid de chauffeurs (via de frontoffice en backoffice) tijdens hun route, zodat zij netjes en op tijd de pakketten bij de klant thuis kunnen afleveren.

Jouw werkzaamheden:

  • Verwelkomen en registreren van chauffeurs aan de balie bij aankomst op het depot;
  • Uitreiken van hardware aan de chauffeurs; tablet om alle orders onderweg te scannen, pinterminal en scankoffer; 
  • Chauffeurs ondersteunen bij problemen en het bieden van oplossingen indien nodig;
  • Samenwerken met andere afdelingen (klantenservice, planinning en logistiek) om een vlotte werking van het bezorgproces te garanderen. 

Dus heb jij ervaring in een callcenter, klantenservice, horeca, winkel of logistiek maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wie weet is dan deze functie wel iets voor jou! 


Arbeidsvoorwaarden

Als administratief klantenservice medewerker chauffeurssupport bieden wij jou een interne opleiding zodat je de chauffeur van de beste ondersteuning kan voorzien! Daarnaast bieden wij;

  • Salaris is €13,27 bruto per uur;
  • Na al dat harde werken is het ook tijd voor ontspanning, daarom ontvang je van ons 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Door middel van goede begeleiding en trainingen kun jij jezelf verder ontwikkelen in de klantenservice of logistiek en doorgroeien binnen de organisatie 
  • Omdat we blij zijn met de inzet van onze medewerkers, worden er regelmatig uitjes en barbecues georganiseerd of staat er een frietkraam voor de deur
  • Zekerheid!! We bieden een baan voor de lange termijn met uitzicht op een vast contract! 
Functiecriteria

Jij bent de geschikte administratief klantenservice medewerker chauffeursupport wanneer je naast enthousiasme en motivatie de volgende zaken met je meebrengt:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel face to face als telefonisch);
  • Klantgerichte instelling en instaat om professioneel met chauffeurs om te gaan;
  • Je bent geduldig, stressbestendig en kunt goed mulitasken; 
  • Je kunt werken met het MS-office pakket en in staat om verschillende bedrijfsspecifieke systemen snel eigen te maken;
  • Een flexibele instelling, werken op verschillende tijden, waaronder in de avonduren en in het weekend is voor jou geen probleem.

 
Beschikbaarheid:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste administratief klantenservice medewerkers chauffeursupport, die voor 24, 32 of 40 uur per week beschikbaar zijn.

De afdeling chauffeursupport is geopend van maandag tm zaterdag tussen 07:00 en 19:00 uur.


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een toonaangevende en snelgroeiende organisatie in de logistiek. Voor bekende merken als Bol, Wehkamp en MediaMarkt verzorgen zij het logistieke proces. Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat producten netjes en op tijd bij de klant worden bezorgd. Naast het bezorgen is onze opdrachtgever ook gespecialiseerd in het instaleren van de (witgoed) producten bij de klant thuis. 

De afdeling chauffeur support begeleid de chauffeurs tijdens de route. De afdeling ontvangt de chauffeurs op het depot, biedt telefonische ondersteuning bij vragen of problemen en monitort de routes. Een team van enthousiaste collega’s staan elke dag klaar om de chauffeurs van de beste service te voorzien.

Binnen de organisatie hangt een fijne en open werksfeer, met leuke en gezellige collega’s die samen voor een familiegevoel zorgen. 


Hoe kun je solliciteren?
Ben je enthousiast geworden, en wil jij als administratief klantenservice medewerker chauffeursupport aan de slag om het team in Zwolle te versterken? Solliciteer dan direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen, dan kan je contact opnemen met Martin via telefoonnummer 06 14 22 53 48.

Korte omschrijving
Als Baliemedewerker Chauffeur Support ben jij het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs die dagelijks onderweg zijn naar de klant.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in