+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Stagiair WO Psychologie / Orthopedagogiek Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Eleos

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Bij Eleos maak je kennis met verschillende therapievormen en werk je met kinderen en jongeren. Je wordt deel van een team dat zorgt voor behandeling binnen een christelijke visie. Deze stage biedt een omgeving en de kans om veel te leren. Je krijgt een stagevergoeding en kunt extra training krijgen. Ook is er ruimte voor groepsbehandelingen. Dit is een mooie kans om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Je maakt kennis met een grote diversiteit aan therapievormen
Tijdens je stage bij Eleos, op onze behandellocatie in Zwolle zal je kennismaken met een grote diversiteit aan therapievormen en (psychiatrische) hulpvragen. Dit alles binnen de context van een christelijke visie op leven, lijden en zorg voor elkaar. Je wordt onderdeel van het gedreven multidisciplinaire team van de afdeling jeugdzorg. Deze afdeling biedt behandeling aan kinderen en jongeren binnen en met hun (gezins)context.

Jij bent een 4e-jaars student psychologie of orthopedagogiek
Voor deze uitdagende en leerzame stageplek zijn wij op zoek naar een 4e-jaars stagiair WO Psychologie of Orthopedagogiek die vanaf september 2024 9 maanden stage loopt voor twee of drie dagen per week. Je gaat aan de slag op onze behandellocatie in Zwolle. De stagebegeleiding wordt geboden door een ervaren (gz-)psycholoog.

Als stagiair bij Eleos kun je hierop rekenen
Een uitdagende stageplek binnen een dynamische werkomgeving. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-ggz. Je wordt voor je inzet beloond met een stagevergoeding van € 371,- o.b.v. 36 uur.Tijdens je stage wordt veel aandacht besteed aan het proces van intake, indicatiestelling en diagnostiek. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de basisaantekening psychodiagnostiek te behalen. Gedurende de stage kan je ook ervaring opdoen met een aantal (groeps)behandelingen.

Neem voor meer informatie contact op met Astrid Lodewijk
Astrid is gz-psycholoog. Je bereikt haar via e-mailadres via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Of telefonisch via 088-8920010.

Solliciteren op deze stagevacature?
Dat kan via de ‘solliciteren’ knop op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw cv. En in jouw motivatie lezen we graag waarom jij als stagiair bij Eleos ervaring wilt komen opdoen. Ook horen we graag wat jouw verbinding is met de christelijke identiteit. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 30 mei a.s. We kijken uit naar jouw reactie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in