+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

Administratief Coördinator Planning Zeilschool (36 u p/wk) Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Administratief Coördinator Planning Zeilschool werk je in een gevarieerde functie. Niet alleen zijn de seizoenen van invloed op jouw werkzaamheden, maar zeker ook jouw werkplek. Doordat jouw werkplek op de zeilschool is, zal je regelmatig adhoc werkzaamheden verrichten, ook buiten de kaders van jouw functie. Als Administratief Coördinator Planning beantwoord en verwerk je mail, telefoon en aanmeldingen. Je houdt scherp in de gaten of alle lessen de komende periode zijn voorzien van instructeurs en checkt de betalingen. Je houdt overzicht en delegeert waar nodig. Om je werk goed te kunnen doen, heb je dagelijks contact met collega’s, instructeurs, klanten en cursisten. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:
  • Het ontvangen en informeren van klanten, bezoekers en instructeurs.
  • Het aansturen van een deel van het team. - Boekingen van klanten administratief afhandelen.
  • Het maken van offertes en het vormgeven van de opdracht.
  • Vervangende horecataken en inspringen waar nodig.
  • Prioriteiten stellen in kantoor- en opleidingstaken, deze coördineren en delegeren.
  • Coördineren en handhaven van beleid, systemen en procedures.
  • Instructeursadministratie zoals adreswijzigingen en gewerkte dagen.
  • Social media en de verschillende marketingkanalen.
  • Het maken van dag- en weekplanningen voor lessen, verhuur en medewerkers.
  • Het regelen van instructeurs voor de zeillessen.
Je rapporteert direct aan de directie/ Eigenaren.
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien u vragen heeft of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik u dit per email te doen. Na een screening op basis van CV en motivatie, zal een persoonlijke gesprek plaatsvinden bij Zeilschool Aalsmeer.
 

Gevraagd

Persoonlijkheid is het allerbelangrijkste in deze baan als Administratief Coördinator Planning. Je hebt een groot watersport hart! Je bent een allrounder met een ondernemersinstelling en groot verantwoordelijkheidsgevoel. De diversiteit aan taken, maken jou blij! Je bent proactief, accuraat, georganiseerd, in staat snel te schakelen en (nieuwe) prioriteiten te stellen, sociaal, communicatief vaardig (digitaal en live), collegiaal, commercieel, representatief naar alle in- en externe contacten. Mede vanwege de seizoensinvloeden is een 9-tot-5 mentaliteit je vreemd. Je hebt een HBO  werk- en denkniveau en enige ervaring in een soortgelijke Administratie baan. Jouw Nederlandse talenkennis is uitstekend. Ook heb je enige kennis van de Engelse taal.....  Maar het allerbelangrijkste is dat je blij wordt van deze beschrijving. Niet alleen administreren, maar samen met het hele team helpen de organisatie succesvol te laten verlopen!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Administratief Coördinator Planning , werk je vanuit een bijzondere werkplek met uitzicht op de Westeinderplassen te Aalsmeer. In deze vaste baan werk je gemiddeld 36 uur p/wk op jaarbasis, seizoen afhankelijk. Er bestaat geen veelzijdigere administratie functie dan deze! Samen met een jong, sportief en echt enthousiast team, zorg je dat het bedrijf goed draait. Je hebt veel bewegingsvrijheid om invulling aan je rol en tijdsindeling te geven. Er wordt een passend salaris geboden van circa E 1.800,- tot E 2.500,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast biedt zij mooi secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling maar bijvoorbeeld ook het gebruik van de vloot.
 

Bedrijfsomschrijving

Zeilschool Aalsmeer is een dynamisch bedrijf en geeft al 52 jaar zeil- en surflessen aan jong en oud vanaf 5 jaar. Leren met plezier, is wat het bedrijf sterk maakt. Door een gedegen interne opleiding staat ieder jaar weer een enthousiast team van instructeurs klaar om iedereen mee het water op te nemen. Naast het geven van lessen, organiseert zij voor scholen, bedrijven, familie- en vriendengroepen gevarieerde watersportuitjes. De vloot van Zeilschool Aalsmeer bestaat uit 180 boten, verdeeld over 25 soorten. In de zomerweken lopen al gauw 160 cursisten, 50 medewerkers en vele vrijwilligers rond.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in