+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Infra / Wegen Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste Uitvoerder voor ons familiebedrijf in de regio Noord West. Je werkt aan het onderhoud van wegen, riool en grondwerken. Jouw dag begint met overleg en het aansturen van vakmannen. Je leidt projecten, verdeelt het werk en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ook is er aandacht voor jouw gezondheid en balans tussen werk en privé. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken een ambitieuze en gedreven Uitvoerder!!

Heb jij minimaal 3+jaar ervaring in een functie als uitvoerder in de infrastructuur en ben je klaar voor een kansrijke carrière binnen een geweldig familiebedrijf . Wij zijn binnen Dura Vermeer Infra regio Noord West (vestiging Alkmaar) op zoek naar een enthousiaste Uitvoerder. Samen met je team werk je o.a. aan het onderhoud van wegen, riool en grondwerken.


Dit wordt jouw baan

Je start de dag met een telefoontje van de projectleider om de stand van zaken door te nemen. Daarna belt één van de leveranciers om een wijziging door te geven en de vakmannen staan aan de deur te kloppen omdat ze je nodig hebben. Er word veel van je gevraagd en we zoeken nou juist iemand die daar ontzettend blij van wordt. Je bent namelijk iemand die graag het heft in eigen hand neemt, gemakkelijk het overzicht bewaard en zelfverzekerd aanstuurt waar je dit nodig vindt.

Je hebt de dagelijkse leiding over één of meerdere projecten binnen Dura Vermeer Infra regio Noord West in het gebied Noord Holland. Je organiseert en verdeelt de arbeid en het materieel en assisteert bij de voorbereiding, waaronder het maken van de planning. Op een natuurlijke wijze krijg je de neuzen van de bouwplaats medewerkers en het inhuurpersoneel dezelfde kant op en in samenwerking met de hoofduitvoerder bewaak je de kosten, opbrengsten en de technische voortgang van het project. Je zoekt manieren om efficiënter en effectiever te kunnen werken en de opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers hebben geen geheimen voor jou. Samen controleer je op de naleving van KAM en veiligheidsregels en onderneem je actie wanneer je fouten constateert, want we werken veilig of we werken niet!!

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.Hier zit je op je plekJe werkplek is op ons regiokantoor in Oude Meer. Echter ben jij vaak onderweg en ben je ongeveer 30% van je tijd op ons kantoor te vinden.

Dit breng je mee

  • Een afgeronde mbo+- of hbo-opleiding in de richting van Civiele Techniek of vergelijkbare technische opleiding.
  • Woonachtig het Noord-Holland Noord.
  • Je bent de Nederlandse taal machtig in zowel woord als geschrift.
  • 3+ jaar ervaring in soortgelijke functie.
  • Kennis en ervaring van softwaresystemen Metacom, MS-Office en MS Projects.
  • Weet meerdere taken tegelijk uit te voeren zonder in de stress te raken en het overzicht te verliezen.
  • Vind het een uitdaging om medewerkers in hun kracht te zetten zodat ook zij zich blijven ontwikkelen en het hele team blijft groeit.
  • Gewoon een flinke dosis enthousiasme om dit samen tot een succes te maken!!!

Dit bieden wij jouw

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
  • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Denny Schuurman op 06 - 4339 81 93 en/of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk.

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in