+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Parttime Klantcontact medewerker bij Talpa eCommerce Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een leuke en afwisselende baan? Word Klantcontact medewerker bij een bekend mediabedrijf! Je helpt klanten via telefoon, e-mail en webcare voor verschillende merken. Jouw mening telt: zie je een probleem vaker, dan breng je dat naar voren. Er is ruimte om te groeien en te leren. Je werkt in een jong team en er zijn vaak feestjes. Plus, je krijgt een goed uurloon en reiskostenvergoeding. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een leuke en vooral afwisselende (bij)baan? Start dan als parttime Klantcontact medewerker bij Talpa eCommerce in Amsterdam.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
Als Parttime Klantcontact medewerker bij Talpa eCommerce in Amsterdam heb je contact met klanten via verschillende kanalen, denk hierbij aan de telefoon, e-mail en webcare. Dit doe je ook nog eens voor verschillende merken, hoe gevarieerd wil je het hebben? Zelf heb je vast wel eens contact gehad met een klantenservice afdeling en heb je een beeld over hoe jij dat zou doen. Bij Talpa krijg je de kans om dit beeld zelf in te vullen. Verder heb je een belangrijke signaleringsfunctie. Komt een aantal keren hetzelfde probleem binnen? Dan gaan alle alarmbellen af en kaart je dit aan. Binnen het team Deals & Talpa labels kun je vragen verwachten over ActievandeDag, KIJK, en Talpa Publieksservice. Ook heb je de mogelijkheid om uit te breiden naar de merken VakantieVeilingen en SlajeSlag, waardoor je jezelf breed kan ontwikkelen.

Wie ben je?
Jij bent een creatieve, zelfstandige en enthousiaste customer care agent. Voor jou staat alles in het teken van de klant. Door goed te luisteren, mee te denken en een oplossing te bieden zorg jij dat de klant een prettig gevoel overhoudt. Dit doe je op je eigen manier met veel eigen inbreng en een berg creativiteit. Je bent doelgericht, kritisch en mondig. Daarnaast ben je niet bang om vragen te stellen en zie je problemen als uitdagingen. 

Wie zijn wij?
Vakantieveilingen, Slajeslag en ActievandeDag; Je zal er ongetwijfeld wel eens van gehoord hebben. Overkoepelend is dit Talpa eCommerce en beheren zij onder andere bovenstaande bekende veiling- en actiesites. Ze zijn een jong en ambitieus bedrijf dat (inter)nationaal flink wat voeten aan de grond heeft gezet. Er werken hier veel studenten en jongeren naast hun studie en er wordt regelmatig gezellig geborreld in hun eigen kroeg.


Wat wij bieden
  • Een bruto uurloon van €13,27 + reiskostenvergoeding;
  • Een leuke, flexibele, parttime job binnen een jong en enthousiast team;
  • Een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • Je gaat aan de slag bij het bekendste mediabedrijf van Nederland;
  • Feestjes & vrijmibo's, dus veel gezelligheid!
Wat wij vragen:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt werkervaring als klantenservice medewerker of ervaring met klantcontact;
  • Je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een kritische instelling.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

#indebuurt

StatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBOPlaatsAmsterdamWerkuren per week16 - 24DienstverbandenParttime (overdag), ThuiswerkSalarisindicatie €13,27 per uur Verantwoordelijk voorHet beantwoorden van alle binnenkomende vragen.Gepubliceerd op07-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in