+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Planner Bouw Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flox

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

Voor een bouwbedrijf in Arnhem zoeken we een planner. Je werkt in een team en plant onderhoudsklussen en bestelt materialen. Elke dag is anders en je moet goed kunnen multitasken. Het bedrijf houdt van spetterende bedrijfsuitjes, zoals een kerstborrel met foodtrucks. Ze werken aan het verbeteren van woningen en zijn betrokken bij de buurt. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een bekend bouwbedrijf in Arnhem zoeken we een planner bouw. Deze veelzijdige functie vraagt om organisatorisch, administratief en technisch talent, omdat je constant bezig bent op diverse gebieden. Het is een veelzijdige functie, je werkt in een hecht team en je bent onderdeel van een succesvol familiebedrijf. De lijntjes binnen onze opdrachtgever zijn altijd kort en samen zetten ze hun schouders eronder. De vestiging in Arnhem telt 14 mensen op kantoor en ongeveer 30 mensen in de buitendienst.

Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel verder hoe de functie als planner bouw eruitziet.


Wat kan jij verwachten als planner bouw?
  • Een startsalaris van € 2.700 – € 3.700 bruto per maand op basis van 40 uur;
  • Woonachtig maximaal 30 minuten van Arnhem;
  • Je hebt ervaring in een bouwtechnisch beroep of je hebt relevante bouwtechnische kennis;
  • Je bent bereid om 5 dagen van 07:30 tot 16:30 te werken;
  • Spetterende bedrijfsuitjes, zoals een kerstborrel met foodtrucks en kermisattracties.
Hoe ziet de functie als planner bouw eruit?

Je bent als planner de schakel tussen opdrachtgevers, vakmensen en bewoners. Je werkt in een team van 5 collega’s. Het totale proces van service- en mutatie-onderhoud bij bewoners valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je hoofdtaak is het plannen van monteurs bij onderhoud klussen en het bestellen van de benodigde materialen.

Gedurende de dag komen er werkbonnen binnen van de opdrachtgever. Op de werkbon staat globaal wat er moet gebeuren. Dit kan een lekkage op een balkon zijn, een lekkende kraan of een kapotte deur. Tijdens je werkdag ben je voornamelijk aan het bellen om de planning van onderhoudsklussen op orde te houden. Je stuurt monteurs aan, als er spoedklussen zijn neem je zo snel mogelijk contact op met onderaannemers en keur je de facturen goed. Het is belangrijk dat multitasking geen enkel probleem voor je vormt, want elke dag is anders met meerdere taken die tegelijkertijd moeten worden afgerond.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt al jaren in de renovatie- en onderhoudssector. Ze nemen uitdagende projecten aan waar snel en vakbekwaam gereageerd moet worden op onvoorziene situaties, vaak bij de bewoners thuis.

Het bedrijf bestaat uit verschillende kleinschalige vestigingen, waardoor ze snel en persoonlijk kunnen handelen. Ze zijn lokaal gevestigd, werken met mensen uit de regio en voelen zich betrokken bij de wijken waarin ze opereren. Door kennis en ervaringen te delen, leren ze continu en passen ze deze inzichten toe bij verschillende projecten. Samen met klanten, onderaannemers en leveranciers streeft onze opdrachtgever naar goede, gezonde en betaalbare woningen, met tevreden bewoners als resultaat.


Wat verwachten we van jou?
  • Je bent voor 40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt enige ervaring in een bouwtechnisch beroep, maar als je affiniteit hebt met klussen en algemene kennis hebt van schilderwerk/elektra dan ben je ook geschikt voor deze functie;
  • Je hebt een proactieve houding en bent leergierig ingesteld. Je collega’s helpen je graag, maar je moet wel zelf vragen durven stellen;
  • Je ziet problemen als uitdagingen die snel opgelost moeten worden;
  • Het leggen van contacten en snel schakelen gaan je moeiteloos af.
Wil jij werken als planner bouw?

Is dit de nieuwe uitdaging die je zoekt of wil je meer weten over deze vacature? Dan komt Robbert graag met je in contact. Je kan hem bereiken op 0615157238.

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatieknop en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in