+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Senior planner Techniek Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Projob

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar om jouw planningsvaardigheden naar een hoger niveau te coördineren? Stuur je technische passie in de juiste richting! Als Planner ben jij de motor achter een soepel verlopende dagelijkse operationele planning in jouw regio. Je hebt een cruciale rol in het efficiënt inplannen van monteurs en aannemers op projecten. Sluit je aan bij een vooruitstrevende organisatie waar service en kwaliteit voorop staan, en veel waarde hecht aan collegialiteit!


Over het bedrijf

Dit bedrijf omvat een breed portfolio van geautomatiseerde voetgangers-, industriële en residentiële deuren, docksystemen en hier werken meer dan 300 collega's aan verkoop, installatie, service en onderhoud van diverse automatische deuren. Of je nu door een automatische deur bent gelopen, in een hotel hebt overnacht, of door de paspoortcontrole bent gegaan, de kans is groot dat je gebruik hebt gemaakt van één van deze producten of diensten. Dankzij deze automatische deuren worden elke dag miljarden mensen geholpen door zich moeiteloos te bewegen in een wereld die veiliger en toegankelijker is. Ze zijn hier expert als het gaat om alle facetten rondom geautomatiseerde deuren, variërend van mechanische en digitale sloten, cilinders, sleutels, tags tot veiligheidsdeuren. Ze bieden betrouwbare huisbeveiliging en geavanceerde biometrische technologie voor diverse sectoren, waaronder bedrijven, overheden, luchthavens, ziekenhuizen, scholen en meer. De organisatie is gebaseerd op drie kernwaarden: Empowerment, Innovatie en Integriteit, wat betekent vrijheid, verantwoordelijkheid, ontwikkelingsmogelijkheden, opkomen voor het juiste en onderlinge steun. Onderdeel hiervan zijn betekent deel uitmaken van een dynamisch team en innovatieve oplossingen ontwikkelen die het leven van hun klanten verbeteren.


Salaris en aantal uur per week
  • Salaris: 2800 - 3500
  • 32-40 uur per week
  • Start: Zo snel mogelijk

Jouw baan als Planner
Als Planner bij dit technische bedrijf in Ede ben jij de drijvende kracht achter de soepel verlopende dagelijkse operationele projectplanning. Je zorgt voor heldere en duidelijke communicatie en dat klanten tevreden zijn. Je speelt een cruciale rol bij het coördineren van de projectuitvoering, lost alle problemen efficiënt op en vindt kwalitatieve oplossingen wanneer de planning moet worden aangepast. Daarnaast beheer je de financiële aspecten van de projecten, inclusief facturering en budgetbewaking. Je werkt nauw samen met leveranciers, collega's, installatiemonteurs en onderaannemers om een soepele projectuitvoering te garanderen. Klanten blijven dankzij jou te allen tijde goed geïnformeerd over de voortgang van het project. Als Planner zijn jouw verantwoordelijkheden het:

  • coördineren van de projectuitvoering.
  • actief contact onderhouden met klanten, leveranciers, collega's, installatiemonteurs en onderaannemers.
  • onderhandelen en inkopen van externe montagecapaciteit.
  • beheren van de financiële aspecten van de projecten.
  • efficiënt en kwalitatieve oplossingen bij afwijkingen in planning.

Jouw werkplek
Je komt hier terecht in een omgeving waarin je kunt groeien, bijdragen en jezelf kunt zijn. Ook staan ze hier bekend om haar innovatieve geest en succesvolle werktrajecten, maar je bent hier ook een onderdeel van een warme en persoonlijke werkomgeving. Als Planner krijg je de vrijheid om zowel je eigen stempel te drukken op de functie als op de afdeling, waar ze voortdurend werken aan het optimaliseren van processen en projecten. Jouw inbreng is essentieel voor het realiseren van verbeteringen en voor dit gezamenlijke optimalisatietraject. Hier worden regelmatig personeelsuitjes en activiteiten georganiseerd, waardoor de teamspirit alleen maar versterkt wordt. Of het nu gaat om teambuildingactiviteiten of gezellige bijeenkomsten, er wordt veel waarde gehecht aan dat jij je hier thuis voelt en je kunt ontwikkelen binnen een warme, positieve en persoonlijke omgeving.

Heb je het in je?
Jij bent een enthousiaste Planner met een passie voor techniek en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in een dynamische omgeving. Je neemt snel beslissingen, houdt het werktempo hoog en gaat proactief voor tastbare resultaten. Je beheerst de Nederlandse taal goed en werkt accuraat en gestructureerd. Jouw enthousiasme, technische passie en vlotte communicatie maken je waardevol. Initiatief nemen en oog voor detail zijn jouw kenmerken, terwijl klanttevredenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ook ben je als Planner in staat:

  • projecten effectief te plannen en te organiseren, waarbij jij zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering en naleving van de deadlines.
  • om te onderhandelen over externe montagediensten en gunstige voorwaarden te krijgen en kosten efficiënt te beheren.
  • logistieke activiteiten aansturen, optimaliseren en efficiënt te coördineren.

Wat krijg je ervoor terug?

  • tot €3300,- bruto per maand.
  • 40 vakantiedagen.
  • de vrijheid om je eigen stempel op de rol te drukken en de mogelijkheid interne processen te optimaliseren. 
  • ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden die er zijn voor jong talent, vakexperts en toekomstige leidinggevenden.
  • een warme, open en informele werkplek die bekend staat om innovatie en succes, en veel waarde hecht aan collegialiteit. 
Contact

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande informatie en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Reageer met jouw CV en korte motivatie. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of bel 020-5738300.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in